De beste bijles voor geschiedenis

Ben je op zoek naar een bijlesdocent geschiedenis die je kan helpen met vragen als wie won er ook alweer de slag bij Waterloo en welke Lodewijk had als bijnaam ‘de Zonnekoning’? Als je geschiedenis in je vakkenpakket hebt zitten, is het niet gek dat je soms door de historische feiten het geschiedkundige bos niet meer ziet. Het kan lastig zijn om onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken in de veelheid aan informatie.

De docenten geschiedenis van Scriptium kunnen je helpen om het in de vingers te krijgen. Geschiedenis kan dan ook heel leuk zijn, met de juiste docent en met een gezonde dosis passie en toewijding.

Wie helpt jou met geschiedenis?

“Als docent geschiedenis en maatschappijleer kan ik elke student op alle niveaus helpen. Dit kan op het niveau van hoger onderwijs en voortgezet onderwijs.”
“Als lerarenopleider met drie verschillende studies op Masterniveau kan ik je niet alleen inhoudelijk op verschillende onderwerpen begeleiden, maar ook goed inspelen op jouw leerstijl en behoeftes.”
“Loop je tegen bepaalde leerproblemen aan of vind je het schrijven van een verslag lastig? Dan help ik jou graag verder!”
“Ik ben net klaar met mijn promotieonderzoek in de Verenigde Staten en zou graag voor je aan de slag willen gaan.”

Vakbekwame docenten

Onze docenten bijles geschiedenis worden uitgebreid gescreend. Zij dienen meerdere testen met succes af te leggen voordat ze voor Scriptium opdrachten mogen aannemen. Daarbij worden ze gedurende het traject extra gecoacht. Hierdoor ligt het slagingspercentage bij Scriptium op rond de 95%. Veel leerlingen en scholieren komen terug om meer bijlessen van ons te krijgen.

Binnen 48 uur, maar vaak sneller, staat een geschikte docent tot je beschikking. De les- en oefenstof worden afgestemd op de eisen van je onderwijsinstelling. Zo word je optimaal voorbereid op het aankomende tentamen of examen.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar extra begeleiding voor een belangrijke geschiedenistoets op de havo? Of wil je goed voorbereid zijn voor je eindexamen vwo? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

bijles - afbeelding 1

Bijles geschiedenis voor scholieren en studenten

Bij Scriptium krijg je bijles geschiedenis van een senior docent. Onze senior docenten zijn academisch afgestudeerd en hebben van lesgeven hun werk gemaakt. Ze beschikken over goede didactische vaardigheden. Deze docenten zijn perfect als je op zoek bent naar iemand die je voor langere tijd ondersteunt. Ook zijn zij geschikt voor leerlingen die kampen met dyslexie, ADHD of andere leerproblemen. 

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Bijles van Scriptium - hoe werkt het?

Wanneer je een verzoek tot bijles geschiedenis indient, kun je zo specifiek mogelijk aangeven waarbij je ondersteuning nodig hebt. Scriptium koppelt je vervolgens aan een docent die optimaal aansluit op je wensen en behoeften. Na een vrijblijvend gesprek beslis je of je de bijles geschiedenis bij ons gaat afnemen. Tot die tijd zit je nergens aan vast.

Besluit je inderdaad met ons in zee te gaan? Fijn dat we je mogen helpen. Samen met je docent bespreek je hoe de lessen geschiedenis vorm krijgen en wat er nodig is om je doelen te bereiken. Al binnen 48 uur koppelen wij je aan een geschikte docent. Oefen bijvoorbeeld samen met het uit je hoofd leren van jaartallen. Bedenk een narratief zodat je feiten en volgordes van gebeurtenissen beter kunt onthouden. Of leer precies die feitjes die je docent liever niet vertelt.

Groepskorting voor bijles geschiedenis

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - geschiedenis

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="100755"]