Bijles voor geschiedenis

Ben je op zoek naar een bijlesdocent geschiedenis die je kan helpen met vragen als: wie won er nou ook alweer de slag bij Waterloo en welke Lodewijk had als bijnaam ‘de Zonnekoning’? En welke landen waren betrokken bij de loopgravenoorlog? Als je geschiedenis in je vakkenpakket hebt zitten, is het niet gek dat je soms door de historische feiten het geschiedkundige bos niet meer ziet. Het kan lastig zijn om te bepalen hoe je onderscheid kunt maken tussen hoofd- en bijzaken in de veelheid aan informatie die jouw kant op komt. De bijlesdocenten geschiedenis van Scriptium kunnen je helpen om het in de vingers te krijgen. Oefen bijvoorbeeld samen met het uit je hoofd leren van jaartallen, bedenk samen een narratief zodat je feiten en volgordes van gebeurtenissen beter kunt onthouden, of leer nou precies die feitjes die je docent liever niet vertelt. Geschiedenis kan ook heel leuk zijn, met de juiste docent en met een gezonde dosis passie en toewijding.

Persoonlijke bijles

Wanneer je een verzoek tot bijles geschiedenis indient, kun je zo specifiek mogelijk aangeven waarbij je ondersteuning nodig hebt. Scriptium gaat vervolgens, geheel vrijblijvend, meteen na je aanvraag voor jou op zoek naar een begeleider die optimaal aansluit op jouw wensen en behoeften. Na een kennismakingsgesprek beslis je of je daadwerkelijk bijlessen geschiedenis bij ons gaat afnemen. Tot die tijd zit je dan ook nergens aan vast! Besluit je inderdaad met ons in zee te gaan? Fijn dat we je mogen helpen! Samen met je begeleider bespreek je hoe jullie de bijlessen geschiedenis vorm gaan geven en wat nodig is om jouw persoonlijke doel(en) te bereiken. Je kunt ook kiezen tussen bijles van een seniordocent of bijles van een juniordocent. Het verschil tussen de twee bijlesdocentsoorten lees je verder naar onderen op deze pagina. Beide groepen kunnen uitstekend lesgeven, maar het is maar net welke soort bijles beter bij jou en bij jouw leerstijl en -methode past.

bijles geschiedenis - afbeelding 1

Betrouwbare bijles geschiedenis

Bij Scriptium kun je kiezen tussen bijles geschiedenis van een seniordocent of een juniordocent. Een juniordocent is nog jong en zelf net afgestudeerd, of ze zijn daar nog mee bezig. Ze hebben een talent en passie voor geschiedenis en geven graag les. Dat maakt dat ze uitstekende bijles kunnen geven en tegelijkertijd heel goed snappen wat er van scholieren en studenten verwacht wordt. Bovendien zijn juniordocenten flexibel in het waar en wanneer. Ze geven graag bijles in de avonduren of in het weekend. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van lesgeven en geschiedenis hun werk gemaakt. Ze beschikken over diepgaande didactische vaardigheden en hebben inmiddels elke pedagogische uitdaging al wel eens voorbij zien komen. Seniordocenten zijn perfect als je op zoek bent naar iemand die je ondersteunt bij het motiveren en plannen. Ook zijn seniordocenten geschikter voor studenten en leerlingen die kampen met dyslexie, ADHD of andere problematiek die het leren en studeren kan bemoeilijken.

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur
bijles geschiedenis - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles geschiedenis

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - geschiedenis
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="100755"]