Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Bijles geschiedenis – persoonlijk & professioneel 4.42/5 (36)

Slagen voor geschiedenis

Wie won er nou ook alweer de slag bij Waterloo? Welke Lodewijk had als bijnaam ‘de Zonnekoning’? En welke landen waren betrokken bij de loopgravenoorlog? Als je geschiedenis in je vakkenpakket hebt zitten, is het niet gek dat je soms door de historische feiten het geschiedkundige bos niet meer ziet. Het kan lastig zijn om te bepalen hoe je onderscheid kunt maken tussen hoofd- en bijzaken in de veelheid aan informatie die jouw kant op komt. Het is bij het vak geschiedenis dan ook extra van belang om een goede leerstrategie te ontwikkelen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het halen van die ene toets of zelfs het eindexamen. Schakel dus nu hulp van Scriptium en kom in contact met je eigen bijlesdocent voor bijles geschiedenis.

 

Bijles Geschiedenis

bijles geschiedenis Vooraf een offerte en achteraf betalen

bijles geschiedenis Professionele en ervaren bijlesdocenten

Diepgaande en actieve vakkennis

Groepskorting mogelijk

Vraag nu bijles aan

Laat Scriptium je helpen! Om wegwijs te geraken in de veelheid aan stromingen, gebeurtenissen en toonaangevende ontwikkelingen, kunnen de bijlessen geschiedenis van een van onze docenten je helpen. Zij leren je niet alleen om snel en makkelijk te herkennen welke feiten belangrijk zijn, maar ook om verbanden te zien tussen actuele ontwikkelingen en vroegere gebeurtenissen en op deze manier historisch besef te ontwikkelen. Vraag hier bijles aan.

 

Geschiedenisexamen

Ook voor het bestuderen van een specifiek thema of het voorbereiden van een examenmodule kun je bij Scriptium terecht. Onze docenten die bijles geschiedenis geven, zijn namelijk breed onderlegd en zijn op de hoogte van de verschillende onderwerpen waaruit de centraal examens voor het vmbo, havo en vwo bestaan.

 

 

Overtuigd?

Wanneer je een verzoek tot bijles geschiedenis indient via de mail, kun je zo specifiek mogelijk aangeven waarbij je ondersteuning nodig hebt. Scriptium gaat vervolgens, geheel vrijblijvend, binnen uiterlijk vier uur na je aanvraag voor jou op zoek naar een bijlesdocent die optimaal aansluit op jouw wensen en behoeften. Na een kennismakingsgesprek beslis je of je daadwerkelijk bijlessen geschiedenis bij ons gaat afnemen. Tot die tijd zit je dan ook nergens aan vast! Besluit je inderdaad met ons in zee te gaan? Fijn dat we je mogen helpen! Samen met je bijlesdocent bespreek je hoe jullie de bijlessen geschiedenis vorm gaan geven en wat nodig is om jouw persoonlijke doel(en) te bereiken.

 

Achteraf betalen

Omdat wij begrijpen dat het vooraf soms lastig in te schatten is hoeveel uren bijles je nodig hebt om je goed voor te kunnen bereiden op die ene overhoring of een bepaalde toets, neem je bij Scriptium geen urenpakket af, maar betaal je per uur begeleiding dat je ontvangt. Hier betaal je dan slechts 22 euro per uur voor en er is zelfs een korting mogelijk indien je samen met een vriend of klasgenoot besluit bijles geschiedenis bij ons af te nemen.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij de Veelgestelde vragen. Ook zijn wij  tussen 9:00 uur en 23:00 uur bereikbaar via e-mail op [email protected].

 

Wil je nu graag contact opnemen met een medewerker van Scriptium die je meer informatie kan geven over bijles? Of wil je gewoon meteen een verzoek indienen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs