Bijles geometrie

Geometrie: de leer van Pythagoras, symmetrie en natuurlijk driehoeken. Het is een vast onderdeel van wiskunde op havo- en vwo-niveau. Tevens is het onmisbaar voor opleidingen zoals technische natuurkunde en bouwkunde. Toch kan het een lastig onderdeel zijn voor leerlingen en studenten. Daarom bieden we met onze bijlesdocenten bijles geometrie aan. Dit is bijles speciaal voor leerlingen en studenten die moeite hebben met het onderdeel geometrie. Of het nu gaat om het leren voor een tentamen of het bijspijkeren van kennis vlak voor het examen, we hebben altijd een bijlesdocent klaarstaan die jou persoonlijk en professioneel bijles kan geven. Dit kan een seniordocent of een juniordocent zijn. Lees verder voor meer informatie over de verschillen en voordelen van de twee groepen bijlesdocenten.

Persoonlijke bijles

Onze bijlesdocenten worden zorgvuldig gescreend en getest. Op deze manier stellen we zeker dat je altijd gekoppeld wordt aan een bijlesdocent die verstand van zaken heeft en didactisch onderlegd is. Bovendien koppelen we je al binnen 48 uur aan een bijlesdocent die bij jou past. Jouw docent is iemand met specialistische kennis die de stof zo kan brengen dat jij er het meest profijt van hebt. En dat allemaal voor zeer scherpe prijzen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent voor bijles geometrie aan te vragen. Of stel eerst eventueel andere vragen die je nog hebt, we beantwoorden ze graag! Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor je klaar en reageren op mailtjes, appjes en telefoontjes doorgaans binnen 2 uur, en vaker nog veel sneller!

bijles wiskunde geometrie - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles geometie

Bijles geometrie kan vele vormen aannemen. Wellicht heb je behoefte aan intensieve bijlessen in een korte periode om te zorgen dat je weer helemaal bij bent met de stof of een moeilijk examen kan halen. Misschien heb je liever een uurtje bijles in de week van elke keer dezelfde docent? Bij Scriptium bieden we bijles geometrie van seniordocenten of juniordocenten. Juniordocenten zijn aan het afstuderen en hebben een passie en talent voor wiskunde. Zij kunnen uitstekend snelle en effectieve bijlessen geven ter voorbereiding op een examen of toets. Dit kan in de avonduren of in het weekend, en ook via online middelen. Seniordocenten zijn al langer afgestudeerd en zijn geschikter voor structurele bijles met als hoofddoel de lessen op school bij te kunnen benen. Het is een goede aanvulling op de wiskunde die op de havo of het vwo wordt gegeven en zorgt voor structureel meer kennis en zekerheid als het gaat om wiskundige toetsen en examens.

bijles wiskunde geometrie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles geometrie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde geometrie

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist