Bijles voor Frans

Wil je graag bijles om je Frans te verbeteren? De bijlesdocenten van Scriptium bieden je online ondersteuning bij het oefenen van je Franse uitspraak, het trainen van je leesvaardigheid of het toetsen van je vocabulaire. Al onze docenten zijn uitermate kundig in hun vakgebied en om te waarborgen dat jij de begeleiding krijgt die jij nodig hebt, doorlopen docenten een strenge inwerkprocedure. Zo hoef jij niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze dienst en kunnen wij jou verzekeren dat je zo optimaal mogelijk begeleid wordt. Alle stof wordt overgedragen op een manier die naadloos aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en eventuele leerproblemen. We gaan niet simpelweg stampen of herhalen: je krijgt bijles die bij jou past van een kundige docent.

Persoonlijke bijles

De invulling van onze bijlessen Frans bepaal je volledig zelf en je kunt er op vertrouwen dat Scriptium jou aan een geschikte bijlesdocent koppelt op basis van jouw wensen. Voor het afnemen van bijles betaal je bij ons alleen de scherpste uurprijzen. Geen starttarief en geen urenpakketten: wij besparen je onnodige extra kosten en zijn flexibel in onze dienstverlening. Dus of het nou gaat om het voorbereiden van een toets of ondersteuning gedurende een heel schooljaar: de bijlesdocenten van Scriptium zijn er voor jou zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je Frans. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent Frans aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten. Bekijk ook eens voor welke andere vakken Scriptium bijles verzorgt.
bijles frans - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Frans

Frans is een voor velen een lastige taal. Behalve paraplu, abonnement en bureau, lijken voor veel mensen Franse woorden een groot vraagteken te zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de uitspraak. Het vak Frans bestaat naast woordenschat en spreekvaardigheid ook nog eens uit leesvaardigheid, kijk-en luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en literatuur. Genoeg onderdelen dus om ergens vast te lopen. Gelukkig hebben wij bij Scriptium experts in dienst die jou maar al te graag willen helpen om de Franse taal onder de knie te krijgen. Al onze bijlesdocenten zijn kundig, professioneel en hanteren een persoonlijke aanpak. Jouw wensen, voorkeuren en benodigdheden staan altijd voorop. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, wij reageren altijd binnen 2 uur. Wil je gelijk een bijlesdocent aanvragen? Binnen 48 uur hebben we jou al gekoppeld. Snelle, professionele en persoonlijke hulp met Frans via bijles Frans van Scriptium.
bijles frans - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Frans

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist