Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Bijles Frans – Werkwoorden, grammatica, lees- & luistervaardigheid 4.67/5 (15)

Bijles Frans van Scriptium

Ben je op zoek naar een betrouwbare en toegankelijke manier om je Frans te verbeteren? De bijlesdocenten van Scriptium bieden je online bijles bij het oefenen van je Franse uitspraak, het trainen van je leesvaardigheid of het toetsen van je vocabulaire. Al onze docenten zijn uitermate kundig in hun vakgebied en om te waarborgen dat jij de begeleiding krijgt die jij nodig hebt, doorlopen toekomstige docenten een strenge inwerkprocedure. Zo hoef jij niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze dienst en kunnen wij jou verzekeren dat je zo optimaal mogelijk begeleid wordt.

Bijles Frans van Scriptium

bijles Frans Werkwoordspelling & -vervoegingen

Luister- & spreekvaardigheid

Overige grammatica

Vocabulairverwerving

Bijles Frans afbeelding

Zelf de regie

De inhoud van de bijlessen Frans bepaal je volledig zelf en je kunt er op vertrouwen dat Scriptium een passende match vindt tussen enerzijds jouw wensen en behoeften en anderzijds de specialiteiten van onze verschillende docenten.

 

Betaalbaar en toegankelijk

Voor het afnemen van bijles betaal je altijd schappelijke prijzen. Geen starttarief en geen urenpakketten: wij besparen je onnodige extra kosten en zijn flexibel in onze dienstverlening. In overleg met je docent kun je stoppen en doorgaan wanneer je wil. Er geldt bovendien een korting op de uurprijs als je besluit samen met een of meer vrienden bijles Frans af te nemen.  Dus of het nou gaat om het voorbereiden van een toets of ondersteuning gedurende een heel schooljaar: de bijlesdocenten van Scriptium zijn er voor jou om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je Frans.

 

Wat kost bijles?

Onze uurprijzen zijn gebaseerd op het totaalaantal uren bijles Frans dat nodig is. Bovendien hebben we groepskorting je bijles Frans met één of meerdere vrienden volgt. Bekijk de onderstaande blokken voor ons actuele prijsoverzicht. 

 

Prijspakketten

Groepskortingen

 

Meer ondersteuning nodig?

Ook voor andere vakken kun je natuurlijk bij ons terecht. Ontbreekt bij jou bijvoorbeeld die handige talenknobbel en heb je niet alleen moeite met Frans, maar ook met Engels, Duits of Latijn? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van onderwijsondersteuning kunnen wij tevens met deze vakken helpen. Voor het totale overzicht van onze bijlesvakken, zie de bijlespagina.

 

 

Laat Scriptium je helpen

Twijfel dus niet om een aanvraag tot bijles voor het bijspijkeren van je Frans in te dienen! Indien je verzoek tussen 9:00 uur en 23:00 binnenkomt, nemen wij uiterlijk 4 uur na je aanvraag contact met je op om je verzoek te bespreken. 

Wil je nu graag contact opnemen met een medewerker van Scriptium die je meer informatie kan geven over bijles? Of wil je gewoon meteen een verzoek indienen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs