De beste bijles voor Frans

Wil je graag bijles om je Frans te verbeteren? De docenten van Scriptium bieden online ondersteuning bij het oefenen van je Franse uitspraak, het trainen van je leesvaardigheid of het toetsen van je woordenschat. Al onze docenten zijn experts in hun vakgebied. Om te waarborgen dat je de bijles krijgt die je nodig hebt, doorlopen zij een uitvoerige selectieprocedure. Zo hoef je niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze dienst.

We verzekeren dat je zo optimaal mogelijk begeleid wordt. Alle stof wordt overgedragen op een manier die naadloos aansluit op je persoonlijke leerstijl en leerproblemen. We zullen niet simpelweg stampen of herhalen. Je krijgt bijles die bij jou past van een docent die verstand heeft van de materie.

Wie helpt jou met Frans?

“Vind je jezelf niet zo talig en loop je vast met Frans of Duits? Geen paniek!”
“Je kunt bij mij uitstekend terecht voor bijles die leerzaam en leuk is.”
“Als taalfanaat heb ik mijn leven gewijd aan reizen en het leren van talen. Ik draag mijn kennis graag op je over.”
“Door mijn enorme talenknobbel kan ik bijles geven in elk taalvak dat onderdeel is van regulier voortgezet onderwijs."

Persoonlijke bijles

De invulling van onze bijlessen Frans bepaal je deels zelf. Je kunt er op vertrouwen dat Scriptium jou aan een geschikte docent koppelt op basis van jouw wensen. Of het nou gaat om het voorbereiden van een toets of ondersteuning in een heel schooljaar: de docenten van Scriptium zijn er voor jou, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je Frans.

Wij hanteren geen starttarief en werken niet met vaste urenpakketten. Je kunt 7 dagen per week een docent Frans aanvragen of eerst meer informatie inwinnen over onze diensten. Wij reageren altijd binnen 1 uur op je bericht.

bijles - afbeelding 1

Bijles Frans van Scriptium

Behalve paraplu, abonnement en bureau, lijken voor veel mensen Franse woorden een groot vraagteken te zijn. Dan hebben we het niet eens over de uitspraak. Het vak Frans bestaat naast woordenschat en spreekvaardigheid ook uit leesvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en literatuur. Genoeg onderdelen dus om ergens op vast te lopen. Gelukkig hebben we bij Scriptium experts die jou maar al te graag willen helpen om deze taal onder de knie te krijgen. Al onze docenten zijn ervaren en professioneel. Zij hanteren ook een persoonlijke aanpak. Jouw wensen, voorkeuren en behoeften staan voorop. Al binnen 48 uur hebben we je gekoppeld aan een geschikte docent Frans.

Onze docenten

Seniordocent

Wat vinden anderen van Scriptium?

De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan altijd voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij de voorbereiding van je mondelinge examen Frans, of graag bijles wil voor Frans op de universiteit. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Bijles op alle niveaus - middelbaar onderwijs

Vind je Frans een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft bijles Frans op alle niveaus. Wij stemmen de begeleiding af op de individuele behoeften van elke leerling. Daardoor is het mogelijk om in slechts enkele lessen jouw niveau Frans aanzienlijk te verhogen.

Scriptium heeft gediplomeerde en ervaren docenten bijles Frans op havo-niveau. Zij geven de bijles op maat, afgestemd op jouw leerstijl en tempo. Met hun enthousiasme en kennis weten ze havo-scholieren meer te interesseren in deze van oorsprong Latijnse taal. Door zijn Latijnse oorsprong kan Frans een flinke kluif zijn als de taal je niet ligt. Daarom is bijles Frans van Scriptium altijd een goed idee.

Bij Scriptium weten we dat de Franse taal niet zo toegankelijk is voor het merendeel van de Nederlanders. Onze docenten bijles vwo Frans kunnen echter met geduld en veel kennis van de Franse taal, jouw Frans naar een hoger niveau brengen. Het leren van lange rijen woorden en grammaticaregels is daarbij soms nodig. Om de grammatica onder de knie te krijgen, wordt de taal ook in de gebruikscontext geplaatst.

Bijles Frans is bij ons ook prima online te volgen. Onze docenten kunnen uitstekend overweg met Zoom en Teams. Jij bepaalt de tijden, het aantal uur en hoe de bijles plaatsvindt.

Tarieven bijles Frans - middelbaar onderwijs

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Franse bijles voor het hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 hbo- en wo-studenten met Franse bijles. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar jij moeite mee hebt en die betrekking hebben op jouw studie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Je hebt gekozen voor een hbo-opleiding waar de Franse taal onderdeel van is, en je staat voor dat ene lastige tentamen. Bij Scriptium ben je aan het juiste adres om bijles Frans hbo te krijgen. Een kwalitatief hoogstaande bijles, gegeven door een topdocent, afgestemd op jouw niveau. Onze docenten Frans zijn gediplomeerd en ervaren in het geven van bijles aan hbo-studenten. Heb je liever een native speaker als docent, dan is dat bij Scriptium ook mogelijk.

Je volgt Frans op wo-niveau, maar zou graag hulp willen bij de studie van deze taal? Daar kunnen we bij Scriptium zeker een steentje aan bijdragen met onze bijlessen Frans wo. Bij verschillende wo-opleidingen in Nederland krijgen studenten les in de Franse taal. Wanneer je goed uit de voeten kunt met Frans, vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Ook als je voor internationale organisaties van de EU wilt werken, is het kunnen spreken en begrijpen van de Franse taal een pre. Onze bijles Frans op wo-niveau wordt op maat aan je gegeven, op jouw niveau, en in jouw leertempo.

Tarieven bijles Frans - hoger onderwijs

Groepskorting voor bijles Frans

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

map

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="101727"]