Bijles voor Frans

Wil je graag bijles om je Frans te verbeteren? De bijlesdocenten van Scriptium bieden je online ondersteuning bij het oefenen van je Franse uitspraak, het trainen van je leesvaardigheid of het toetsen van je vocabulaire. Al onze docenten zijn uitermate kundig in hun vakgebied. Om te waarborgen dat jij de bijles krijgt die jij nodig hebt, doorlopen docenten een strenge inwerkprocedure. Zo hoef jij niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze dienst en kunnen wij jou verzekeren dat je zo optimaal mogelijk begeleid wordt. Alle stof wordt overgedragen op een manier die naadloos aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en eventuele leerproblemen. We gaan niet simpelweg stampen of herhalen: je krijgt bijles die bij jou past van een kundige docent.

Persoonlijke bijles

De invulling van onze bijlessen Frans bepaal je deels zelf. Je kunt er op vertrouwen dat Scriptium jou aan een geschikte bijlesdocent koppelt op basis van jouw wensen. Voor het afnemen van bijles betaal je bij ons de scherpste uurprijzen. Geen starttarief en geen urenpakketten. Wij besparen je onnodige extra kosten en zijn flexibel in onze dienstverlening. Dus of het nou gaat om het voorbereiden van een toets of ondersteuning gedurende een heel schooljaar: de bijlesdocenten van Scriptium zijn er voor jou, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je Frans. Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een bijlesdocent Frans aanvragen of eerst meer informatie inwinnen over onze diensten. Wij reageren altijd binnen 2 uur op je bericht. 

bijles frans - afbeelding 1

Bijles Frans van Scriptium

Frans is voor velen een lastige taal. Behalve paraplu, abonnement en bureau, lijken voor veel mensen Franse woorden een groot vraagteken te zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de uitspraak. Het vak Frans bestaat naast woordenschat en spreekvaardigheid ook nog eens uit leesvaardigheid, kijk- en luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en literatuur. Genoeg onderdelen dus om ergens vast te lopen. Gelukkig hebben wij bij Scriptium experts in dienst die jou maar al te graag willen helpen om de Franse taal onder de knie te krijgen. Al onze bijlesdocenten zijn kundig en professioneel, en hanteren een persoonlijke aanpak. Jouw wensen, voorkeuren en behoeften staan altijd voorop. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren altijd zo snel mogelijk. Wil je gelijk een bijlesdocent aanvragen? Binnen 48 uur hebben we jou al gekoppeld. Snelle, professionele en persoonlijke hulp met Frans via bijles Frans van Scriptium.

Student-docent

Seniordocent

Bijles op alle niveaus - middelbaar onderwijs

Vind je Frans een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen wij je zeker helpen. Scriptium geeft bijles Frans op alle bekende niveaus. Wij stemmen de juiste begeleiding af op alle leerlingen. Daardoor is het mogelijk om in slechts enkele bijlessen het niveau Frans aanzienlijk te verhogen.

Je hebt op de havo gekozen voor Frans. Je vindt het een mooie taal, maar zou best wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres! Wij hebben bekwame gediplomeerde en ervaren docenten bijles Frans havo, die je graag willen ondersteunen op weg naar je havodiploma. Zij kunnen je bijles op maat geven, afgestemd op jouw niveau en leertempo. Tegelijkertijd weten ze je met hun enthousiasme en kennis meer te interesseren in deze van oorsprong Latijnse taal. De Franse taal is door zijn Latijnse oorsprong niet zo toegankelijk voor het merendeel van de Nederlanders. Toch hebben wij veel van oorsprong Franse woorden in onze taal. Sommige woorden hebben in de loop van de tijd of al direct een andere betekenis gekregen. Toch kan Frans een flinke kluif zijn als de taal je niet ligt. Daarom is bijles Frans van Scriptium altijd een goed idee.

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken met je Frans? Wij bieden je bijles Frans aan op vwo-niveau. Onze docenten bijles Frans vwo zijn zeer bekwaam in hun vak. Met enthousiasme, kennis en veel pedagogische ervaring brengen zij jouw Frans op niveau. Zij kunnen behalve jouw vaardigheden in de Franse taal verbeteren, jou ook interesseren in de Franse geest, en misschien zelfs hun liefde voor deze mooie en melodieuze taal aan je doorgeven. Bij Scriptium weten we dat de Franse taal niet zo toegankelijk is voor het merendeel van de Nederlanders. Onze docenten bijles vwo Frans weten echter met geduld en veel kennis van de taal en het Franse leven, de cultuur, geschiedenis en literatuur, je open te stellen voor het Frans. Het leren van lange rijen woorden en grammaticaregels is soms nodig. Om deze moeilijkheden het hoofd te bieden en de grammatica onder de knie te krijgen, wordt de taal indien nodig in de gebruikscontext geplaatst.

Bijles Frans is ook prima online te volgen. Onze bijlesdocenten kunnen uitstekend overweg met digitale communicatiemiddelen als Skype en Google Teams. Vraag nu jouw bijles aan en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Jij bepaalt de tijden, lengte van de sessies en welke communicatiemethode wordt gebruikt.

Tarieven bijles Frans - middelbaar onderwijs

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Franse bijles voor het hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 hbo en wo studenten met Franse bijles. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar de student moeite mee heeft en die betrekking hebben op de studie. Bovendien kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Je hebt gekozen voor een hbo-opleiding waar de Franse taal onderdeel van is. De taal trekt je aan, je bent misschien ook wel naar Frankrijk geweest en hebt geprobeerd een Franse conversatie te voeren. Maar dat ging wat moeilijk. Of je staat voor dat ene lastige tentamen. Bij Scriptium ben je aan het juiste adres om bijles Frans hbo te krijgen. Een goede, kwalitatief hoogstaande bijles, gegeven door een topdocent, afgestemd op jouw niveau, en tegen een redelijke prijs geboden. Al onze docenten Frans zijn gediplomeerd en zeer ervaren in het geven van bijles aan hbo-studenten. Heb je liever een native speaker als docent, dan is dat bij Scriptium ook mogelijk. 

Je volgt Frans op wo-niveau, maar zou graag wat hulp willen bij de studie van deze taal. Daar kunnen we bij Scriptium ongetwijfeld een steentje aan bijdragen met onze bijlessen Frans wo. Bij verschillende wo-opleidingen in Nederland krijgen studenten les in de Franse taal. Wanneer je goed uit de voeten kunt met Frans, vergroot je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt. Ook als je voor internationale organisaties van de EU wil werken, is het kunnen spreken en begrijpen van de Franse taal een pre. Onze bijles Frans op wo-niveau is op maat voor je gesneden, wordt op jouw niveau gegeven en in jouw leertempo.

Tarieven bijles Frans - hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
bijles frans - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Frans

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="101727"]