Bijles voor Frans vwo

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken met je Frans? Wij bieden je bijles Frans aan op vwo-niveau. Onze docenten bijles Frans vwo zijn bekwaam in hun vak, en met enthousiasme, kennis en veel pedagogische ervaring brengen zij jouw Frans op niveau. Zij kunnen behalve jouw vaardigheden in de Franse taal verbeteren, jou ook interesseren in de Franse geest, en misschien zelfs hun liefde voor deze mooie, belangrijke en melodieuze taal aan je doorgeven. Bij Scriptium weten we dat de Franse taal niet zo toegankelijk is voor het merendeel van de Nederlanders. Onze docenten bijles vwo Frans weten echter met geduld en veel kennis van de taal en het Franse leven, de cultuur, geschiedenis, literatuur en schilderkunst, je open te stellen voor het Frans. Het leren van lange rijen woorden en grammaticaregels is soms nodig. Om deze moeilijkheden het hoofd te bieden en de grammatica onder de knie te krijgen, wordt de taal indien nodig in de gebruikscontext geplaatst.

Persoonlijke bijles

De boeken die we gebruiken zijn indien gewenst afgestemd op de examens die je moet afleggen. Werkboeken en boeken met veel oefeningen, die in moeilijkheidsgraad toenemen. Bij Scriptium hebben we al meer dan 5.000 scholieren vwo geholpen. Zij hebben met onze bijles Frans vwo goede resultaten voor hun toetsen en examens gehaald, en voor heel wat leerlingen zijn deze lessen een basis geweest voor verdere studie. Soms hebben onze bijlessen Frans hen zelfs geïnspireerd tot verdere interesses en reizen naar Frankrijk of andere Franse landen, zoals België, Zwitserland en Canada, waar het Frans als voertaal wordt gesproken. Onze bijlessen verruimen je algemene ontwikkeling en verrijken je geest. Al onze docenten zijn gekwalificeerd en hebben een ruime ervaring in het geven van bijles Frans aan vwo leerlingen. Dus ben je geïnteresseerd in onze bijlessen Frans VWO? Meld je dan zo gauw mogelijk aan en maak nu een afspraak voor jouw bijlesdocent.

bijles frans vwo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Frans vwo

Het vak Frans is een vast onderdeel van het curriculum op het vwo in de eerste drie leerjaren. Het maakt niet uit welk profiel je kiest, Frans blijft verplicht in de onderbouw. De focus ligt dan voornamelijk op basiskennis zoals grammatica, werkwoorden, vocabulaire en uitspraak. Na de profielkeuze kan elke leerling, voor elk profiel, kiezen of Frans een taal is die ze willen blijven leren of niet. In de drie bovenbouwjaren wordt er vervolgens dieper ingegaan op de lesstof en taal door ook luister- en spreekvaardigheden te behandelen. In het examenjaar wordt ook literatuur en filosofie besproken.

bijles frans vwo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Frans vwo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles frans vwo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist