Bijles voor Frans online

De meeste mensen zijn het er wel over eens dat Frans een prachtige taal is. Heb jij ook altijd al Frans willen leren en heb je het nu gekozen in je vakkenpakket op de middelbare school? Of is het een verplicht vak binnen jouw studie? Dan ben jij al een stapje dichter bij het leren van deze mooie taal. Maar Frans is ook een erg lastige taal. Loop jij daar nu ook tegenaan en kan je wel wat extra hulp gebruiken? Dan is bijles Frans online van Scriptium zeker wat voor jou! Je kunt zelf aangeven waar jij extra hulp bij nodig hebt en zo zelf invulling geven aan de bijlessen. Onze bijlesdocenten zijn gekwalificeerde experts in Frans. Iemand anders een taal leren is natuurlijk een vak apart. Daarom zijn al onze bijlesdocenten van tevoren uitgebreid gescreend en getest op hun kennis. Daarnaast zijn ze didactisch onderlegd zodat ze je alles zo goed mogelijk uit kunnen leggen. Dus neem bijles Frans online bij Scriptium en jij spreekt straks vloeiend Frans!

Persoonlijke bijles

Wanneer je bij ons aangeeft dat je graag bijles Frans online wil, koppelen wij je binnen 48 uur aan een kundige bijlesdocent. We zullen altijd rekening houden met jouw persoonlijke en unieke leerstijl en wat jij precies wil oefenen in de bijlessen. Voorafgaand aan het bijlestraject vindt er een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Dit is compleet vrijblijvend. Ook als je later in het traject nog wil wisselen van docent, dan kan je dat bij ons aangeven en dan gaan wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk te regelen. We reageren altijd binnen 2 uur (en vaak sneller) op mailtjes en telefoontjes. Voorafgaand aan het traject wordt er al een offerte verstrekt. Dit is om een beeld te geven van wat de bijlessen gaan kosten. De daadwerkelijke betalingen van de bijlessen zijn echter altijd pas achteraf. Zo zorgen we dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan en weet je waar je aan toe bent.

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Frans online

Heb jij Frans gekozen omdat je het zo’n mooie taal vindt, maar kan je er wel wat hulp bij gebruiken? Of ga je binnenkort op vakantie of zelfs verhuizen naar een Franstalig land en wil je je Frans bijspijkeren? Dan ben je bij Scriptium aan het goede adres! Neem bijles Frans online om jouw Frans te verbeteren op de onderdelen waarvan jij vindt dat dat nodig is. Onze bijlesdocenten Frans kunnen je helpen met uitspraak, grammatica, lezen en luisteren. Bespreek met jouw bijlesdocent of je jouw beheersing van de Franse taal in zijn geheel naar een hoger niveau wil tillen of dat je specifieke onderdelen voor bijvoorbeeld een toets, tentamen of presentatie wil oefenen. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw unieke leerstijl en persoonlijke doelen.
bijles frans online - afbeelding 1

Groepskorting voor bijles Frans online

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles frans online

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist