De beste online bijles Frans

De meeste mensen zijn het er wel over eens dat Frans een mooie taal is. Heb jij ook altijd al Frans willen leren en heb je het gekozen in je vakkenpakket op de middelbare school? Of is het een verplicht vak binnen je studie? Dan ben je al een stap dichter bij het leren van deze mooie, maar ook vrij lastige taal. Stuit je tegen problemen met Frans en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Dan is online bijles Frans van Scriptium zeker iets voor jou. Onze docenten zijn vakbekwame experts in Frans. Een ander een taal leren is natuurlijk een vak apart. Daarom zijn al onze docenten uitgebreid gescreend en getest op hun kennis. Daarnaast zijn ze didactisch onderlegd, zodat ze je alles zo goed mogelijk uit kunnen leggen.

Bijles Frans bij Scriptium - hoe werkt het?

Wanneer je bij ons aangeeft dat je graag online bijles Frans wilt, koppelen wij je binnen 48 uur aan een vakbekwame docent. De docent zal rekening houden met je persoonlijke en unieke leerstijl, en met wat je precies wilt oefenen. Voordat het traject begint, hebben jullie een vrijblijvend gesprek. Is het een match, dan kan de bijles van start. We sturen je dan een offerte om een beeld te geven van wat de bijles Frans zal kosten. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent. De betaling van de lessen gebeurt altijd pas achteraf. En als je later in het traject wilt wisselen van docent, kun je dat bij ons aangeven. We regelen dan snel een vervangende docent.

Persoonlijke bijles Frans online

Heb jij Frans gekozen in je vakkenpakket, maar kun je er wel wat hulp bij gebruiken? Of heb je Frans als onderdeel van je studie en zoek je extra ondersteuning? Dan ben je bij Scriptium aan het goede adres. Met onze online bijles zorgen we dat jouw Frans verbetert op de onderdelen waarvan jij vindt dat dat nodig is. Onze docenten kunnen je helpen met uitspraak, grammatica, lezen en luisteren. Je kunt de beheersing van de Franse taal in zijn geheel naar een hoger niveau tillen of bijles krijgen voor bepaalde onderdelen. Zo kun je bijvoorbeeld een toets, tentamen of presentatie oefenen. Er wordt altijd rekening gehouden met je unieke leerstijl en persoonlijke doelen.

Tarieven bijles Frans - middelbaar onderwijs

bijles frans online - afbeelding 1

Groepskorting voor bijles Frans online

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="315975"]