Bijles voor Frans havo

Je hebt op de havo gekozen voor Frans. Je vindt het een mooie taal, maar zou best wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres! Wij hebben bekwame gediplomeerde en ervaren docenten bijles Frans havo, die je graag willen ondersteunen op weg naar je havodiploma. Zij kunnen je bijles op maat geven, afgestemd op jouw niveau en leertempo. Tegelijkertijd weten ze je met hun enthousiasme en kennis meer te interesseren in deze van oorsprong Latijnse taal. De Franse taal is door zijn Latijnse oorsprong niet zo toegankelijk voor het merendeel van de Nederlanders. Toch hebben wij veel van oorsprong Franse woorden in onze taal. Sommige woorden hebben in de loop van de tijd of al direct een andere betekenis gekregen. Toch kan Frans een flinke kluif zijn als de taal je niet ligt. Daarom is bijles Frans van Scriptium altijd een goed idee.

Persoonlijke bijles

Docenten Frans van Scriptium besteden aandacht aan het verbeteren van je schrijf- en spreekvaardigheid. Daarnaast word je indien gewenst optimaal voorbereid op je komende tentamen of toets. Naast het leren van grammatica en het bestuderen van woorden, krijg je met een docent bijles Frans havo van Scriptium de grammaticale moeilijkheden onder de knie door veel oefeningen te maken. Daarbij wordt gebruikgemaakt van lesstof op havoniveau. Je leert Frans te spreken en te verstaan doordat de taal in allerlei gebruikssituaties wordt geplaatst. Situaties waar je in Frankrijk automatisch in verzeild raakt, bijvoorbeeld een bezoek aan een arts, een treinkaartje kopen, een praatje over het weer houden of gewoon iets over je zelf vertellen. Dit alles gebeurt onder leiding van een vakbekwame docent(e) die uitgebreid door ons is gescreend op inhoudelijke en didactische vaardigheden.

bijles frans havo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Frans havo

Neem bijvoorbeeld het Nederlandse woord coupé. Hiervoor hebben ze in het Frans het woord ‘compartiment’. Vele woorden hebben echter dezelfde betekenis behouden, zoals cadeau en auto. Je ziet dus dat de talen veel dichter bij elkaar liggen dan het op het eerste gezicht lijkt. De uitspraak is vaak wat anders, maar daar krijg je al lerende meer inzicht in! Wees dus niet bang, met oefening en tijd komt het vanzelf goed. Bij Scriptium kun je dus terecht voor bijles op maat, toegesneden op jouw wensen en behoeften. Studeer je Frans en schrijf je een verslag of scriptie over de Franse literatuur? Ook dan kan Scriptium je bijstaan met een docent bijles Frans die persoonlijk naar je luistert en de les vormgeeft op basis van jouw wensen. Maak jouw keuze tussen een senior- of een juniordocent en tussen bijles op locatie of online. Het is allemaal mogelijk, en schroom niet om onze medewerkers om advies te vragen.

bijles frans havo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Frans havo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles frans havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist