De beste bijles Engels

Hoewel de Engelse taal in onze maatschappij niet meer weg te denken is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om je vaardigheden met deze taal te verbeteren. Op de middelbare school bestaat Engels niet alleen uit grammatica en woordjes leren, maar ook uit het analyseren van teksten en het luisteren van audio. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak. Soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het best te werk kunt gaan.

De docenten Engels van Scriptium zijn didactisch onderlegd en uitgebreid gescreend. Zij kunnen de lesstof overbrengen op een manier die aansluit op je leerstijl en behoeften. Daarbij zijn ze 7 dagen per week voor jou beschikbaar.

Wie helpt jou met Engels?

“What we learn with pleasure, we never forget – Wat we leren met plezier, vergeten we nooit meer.”
“Door mijn brede opleiding aan University College London en talent voor lesgeven kan ik op hoog niveau bijles geven in vele vakken."
“Door mijn tweetalige achtergrond kan ik je uitstekend ondersteuning bieden in de Engelse taal.”
“Tired of those verbs? Is English spelling your worst enemy? I’ll help!”

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium bieden we professionele bijles Engels om je goed voor te bereiden op een toets of tentamen. Onze docenten zorgen ervoor dat jouw beheersing van de Engelse taal en grammatica een stuk beter wordt. Zij zullen daarbij altijd met je meedenken.

De bijles Engels kan bestaan uit het lezen en ontleden van een krantenartikel over het Britse koningshuis, maar ook uit het schrijven van een tekst voor je presentatie, of het leren van grammatica. Het is maar net waar je behoefte aan hebt en wat je precies nodig hebt.

bijles - afbeelding 1

Bijles Engels voor scholieren of studenten

Het vak Engels bevat veel verschillende onderdelen. Al deze onderdelen vergen een andere vaardigheid. Daarom is het niet gek als je moeite hebt met een bepaald onderdeel. Gelukkig hebben we bij Scriptium experts in huis die jou maar al te graag willen helpen. Bij ons staat persoonlijke bijles centraal. Dat houdt in dat we kijken naar je niveau, je achtergrond, en de onderwerpen van je examen of tentamen. Daarnaast kijken we naar je vraagstuk en vooral naar je unieke leerstijl. We koppelen je uiteindelijk aan de perfecte docent. Dat de koppeling zo zorgvuldig gebeurt, betekent niet dat het lang duurt. Al binnen 48 uur hebben we je aan de juiste docent Engels gekoppeld. Heb je vragen? Binnen 1 uur krijg je van ons een reactie.

Onze docenten

Seniordocent

Wat vinden anderen van Scriptium?

De bijlesdocenten van Scriptium bieden bijles Engels op alle niveaus. Of je nu extra oefening nodig hebt voor je mondelinge examen of hulp nodig hebt bij het lezen van Engelse artikelen voor je studie, Scriptium staat voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Bijles Engels - voortgezet onderwijs

Vind je Engels een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft Engelse bijles op alle niveaus. Wij stemmen de juiste begeleiding af op elke leerling. Daardoor is het mogelijk om in enkele lessen je niveau Engels aanzienlijk te verhogen. 

De Engelse taal is in onze maatschappij overal om ons heen aanwezig. Toch kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om een voldoende te halen op de havo. Op de havo bestaat het vak Engels namelijk niet alleen uit woordjes leren en grammaticaregels. Het bestaat ook uit het geven van presentaties, het lezen van teksten en het luisteren van audio. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak. Voor bijles Engels op havoniveau kun je in elk geval dagelijks bij Scriptium terecht.

Bij Scriptium verzorgen we ook bijles Engels vwo. Ons doel is jou goed voor te bereiden op toetsen, een mondelinge overhoring of je eindexamen. Onze docenten Engels denken met je mee om je optimaal te ondersteunen. De bijles Engels vwo kan bestaan uit het leren beheersen van de grammaticaregels. Ook kunnen we je voorbereiden op een belangrijke presentatie of oefenen met luisterteksten. Wat je ook nodig hebt, Scriptium helpt je graag.

Tweetalig onderwijs benadert de Engelse taal op een andere manier dan regulier onderwijs. De focus ligt minder op grammatica en het leren van woordjes, en meer op spreek- en luistervaardigheid en het toepassen van taalkennis. Onze bijles vwo tto is gericht op het hogere niveau dat van tweetalige studenten verwacht wordt.

Tarieven bijles Engels - middelbaar onderwijs

Bijles Engels - hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 studenten hbo en wo met Engelse bijles. Denk daarbij aan hulp bij opleidingen in het Engels. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je moeite mee hebt en die betrekking hebben op de studie. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het schrijven van een of het nakijken van Engelse teksten. Onze bijles Engels aan studenten wordt altijd door een senior docent gegeven. Deze is academisch afgestudeerd en beschikt over veel ervaring met lesgeven. Daarmee waarborgen we dat je bijles van hoog niveau krijgt.

Op sommige hbo-opleidingen is Engels een apart vak, maar de meeste hbo-studies hebben de Engelse taal impliciet in hun curriculum verwerkt. Veel studiemateriaal is in het Engels, net als artikelen en bronnen die gebruikt worden voor teksten. Bij opleidingen als de hogere hotelschool en toerisme wordt van je verwacht dat je op hoog niveau Engels spreekt. Met onze bijles Engels op hbo-niveau zorg je dat je goed voorbereid bent op je toetsen en tentamens. Oefen je uitspraak, spijker je kennis van grammatica bij of breid je woordenschat uit. Onze bijles hbo Engels is geschikt voor elke vaardigheid.

Engels is een belangrijk onderdeel van elke universitaire opleiding. Sommige studies hebben een vak ‘Engels’. Voor de meeste opleidingen is Engels echter de voertaal van academisch materiaal en lesboeken. Onze bijles Engels wo is erop gericht jou te helpen tijdens een studie die in het Engels gegeven wordt. De docent oefent het lezen van Engelse artikelen met je, helpt je Engelse uitspraak te verbeteren en leert je snel een Engelse tekst op te zetten. Natuurlijk kun je alle hulpvragen stellen aan onze docent.

Steeds meer opleidingen verwachten van studenten dat ze hun scriptie in het Engels schrijven. Het kan dan gaan om een hbo-scriptie of wo-scriptie. Voor begeleiding bij het schrijven van een Engelstalig onderzoek verzorgt Scriptium scriptiebegeleiding. Die krijg je van een Engelse begeleider of Nederlandse begeleider die zich gespecialiseerd heeft in Engelstalige teksten.

Misschien heb je al een Engelse tekst afgeschreven. Wil je graag dat een corrector bekijkt of de taal goed genoeg is? Je kunt bij Scriptium al je teksten laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Stuur je tekst in en we kijken het document binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen na.

Tarieven bijles Engels - hoger onderwijs

Groepskorting voor bijles Engels

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles engels

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="100869"]