Click Fraud Protection

Bijles Engels – 100% kwaliteit 4.68/5 (28)

 

 

Hoewel de Engelse taal in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om je de ins and outs van deze taal eigen te maken. Op de middelbare school bestaat Engels niet alleen maar uit grammaticaregels en woordjes leren, maar ook uit het analyseren van teksten en het luisteren van audiofragmenten. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak en soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het best te werk kan gaan. Onze bijlesdocenten Engels zijn didactisch onderlegd en gescreend door Scriptium. Ze zijn zeer goed in staat om de lesstof over te brengen op een manier die perfect aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en behoeften.

Diepgaande kennis van de Engelse taal

Alle onderdelen van Engels

Bijles Engels met een persoonlijke noot

In heel Nederland, België & Engelstalige landen

Online of bij jou thuis

 

Bij Scriptium bieden we bijles Engels aan om je bijvoorbeeld goed voor te bereiden op een toets of mondelinge overhoring, of om je net die extra boost te geven zodat je sterker in je schoenen staat met betrekking tot de Engelse taal. Onze begeleiders zijn er om je te helpen daar waar nodig is en zullen altijd met je meedenken om je optimaal te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels bestaan uit het samen lezen en ontleden van een krantenartikel over het Britse koningshuis, maar ook uit het verwoorden van de tekst voor je presentatie. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent Engels aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten.

 

 

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Groepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Ruime ervaring in het onderwijsveld

Zorgvuldige screening van docenten

Tot 30% korting bij groepslessen

Binnen enkele uren een bijlesdocent

7 dagen per week bereikbaar

Zowel online als bij jou thuis

Meer dan 50.000 scholieren en studenten geholpen

 

 

 

Bekijk aanbod Bijlessen

 

Scriptium.nl