Bijles voor Engels

Hoewel de Engelse taal in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om je de ins and outs van deze taal eigen te maken. Op de middelbare school bestaat Engels niet alleen maar uit grammaticaregels en woordjes leren, maar ook uit het analyseren van teksten en het luisteren van audiofragmenten. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak en soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het best te werk kan gaan. Onze bijlesdocenten Engels zijn didactisch onderlegd en gescreend door Scriptium. Ze zijn zeer goed in staat om de lesstof over te brengen op een manier die perfect aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en behoeften.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium bieden we bijles Engels aan om je bijvoorbeeld goed voor te bereiden op een toets of mondelinge overhoring, of om je net die extra boost te geven zodat je sterker in je schoenen staat met betrekking tot de Engelse taal. Onze begeleiders zijn er om je te helpen daar waar nodig is en zullen altijd met je meedenken om je optimaal te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels bestaan uit het samen lezen en ontleden van een krantenartikel over het Britse koningshuis, maar ook uit het verwoorden van de tekst voor je presentatie. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent Engels aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten.

bijles engels - afbeelding 1

Bijles Engels van een junior- of seniordocent

Zoals al eerder benoemd is, bevat het vak Engels veel verschillende domeinen. Al deze domeinen vergen van jou een andere vaardigheid. Daarom is het niet gek als je moeite hebt met een bepaald domein of met meerdere domeinen. Sterker nog, een derde van de middelbare scholieren heeft bijles, heel normaal dus. Gelukkig hebben wij bij Scriptium experts in dienst die jou maar al te graag willen helpen. Bij Scriptium staat persoonlijke bijles centraal. Dat houdt in dat we kijken naar wat je niveau is, wat je curriculum is, op welk niveau en welke onderwerpen je examen gericht is, wat je specifieke vraagstuk is en vooral wat jouw unieke leerstijl is. Zo zorgen we dat we je koppelen aan de perfecte docent voor jou. Dat de koppeling zo zorgvuldig gebeurt, betekent niet dat het lang duurt. We koppelen je al binnen 48 uur aan je bijlesdocent. En heb je een vraag? Binnen 2 uur krijg je van ons een reactie. Dus ben je op zoek naar professionele en persoonlijke bijles Engels voor een scherpe prijs zonder lang te wachten? Scriptium staat voor je klaar.

Juniordocent

Seniordocent

Bijles Engels - voortgezet onderwijs

Vind je Engels een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen wij je zeker helpen. Scriptium geeft Engelse bijles op alle bekende niveaus. Wij stemmen de juiste begeleiding af op de leerlingen en daardoor is het mogelijk om in slechts enkele bijlessen het niveau Engels aanzienlijk te verhogen.  

Hoewel de Engelse taal in onze huidige maatschappij overal om ons heen aanwezig is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om voldoendes te halen voor Engels op de havo. Op de havo bestaat het vak Engels namelijk niet alleen maar uit woordjes leren en grammaticaregels, maar ook uit het doen van presentaties, het lezen van teksten en het luisteren van audiofragmenten. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak en soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het beste te werk kan gaan. Voor bijles Engels specifiek voor havoleerlingen kun je bij Scriptium terecht.

Bij Scriptium verzorgen we bijles Engels vwo met als hoofddoel je goed voor te bereiden op toetsen, presentaties, mondelinge overhoringen of je eindexamen, ook om je net dat extra stukje zelfvertrouwen te geven zodat je goed voorbereid het klaslokaal in kan stappen voor alles wat te maken heeft met de Engelse taal op vwo-niveau. Onze bijlesdocenten Engels zijn er om je te helpen en zullen met je meedenken om je zo optimaal en persoonlijk mogelijk te kunnen ondersteunen met bijles. Zo kan een bijles Engels vwo bestaan uit het leren beheersen van de talloze grammaticaregels, het voorbereiden voor die ene spannende presentatie of het oefenen met lees- en luisterteksten voor het examen. Wat je ook nodig hebt, Scriptium helpt je graag.

Tweetalig onderwijs benadert de Engelse taal op een andere manier dan regulier onderwijs. De focus ligt minder op grammaticaregels en het stampen van woordjes, en meer op spreek- en luistervaardigheid en het dagelijks toepassen van actieve kennis. De bijles vwo tto is gericht op het hogere niveau dat van tweetalige studenten verwacht wordt.

Tarieven bijles Engels - middelbaar onderwijs

Bijles Engels - hoger onderwijs

Daarnaast helpt Scriptium ook veel hbo en wo studenten met Engelse bijles. Denk bijvoorbeeld aan de Engelstalige studies en bijbehorend lesmateriaal. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar de student moeite mee heeft en betrekking hebben op de studie. Bovendien kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het schrijven van een Engelstalige scriptie of het nakijken van Engelse teksten.

Voor sommige hbo-opleidingen is ‘Engels’ een vak, maar de meeste hbo-opleidingen hebben de Engelse taal op hoog niveau impliciet in hun curriculum verweven. Veel studiemateriaal is in het Engels, net als artikelen en bronnen die gebruikt worden voor teksten. Ook voor opleidingen als de hogere hotelschool en toerisme wordt van je verwacht dat je op hoog niveau correct en vloeiend Engels spreekt. Met bijles Engels hbo van Scriptium zorg je dat je compleet voorbereid bent voor Engels tijdens en na jouw hbo-studie. Oefen je uitspraak of presentatievaardigheden, spijker je kennis van grammatica en werkwoordspelling bij, of ga aan de slag met het uitbreiden van je vocabulaire. Hoe dan ook: bijles Engels hbo bereidt jou voor op je verdere loopbaan en studie.

Engels is een belangrijk onderdeel van elke universitaire opleiding. Sommige studies hebben een vak ‘Engels’, maar voor de meeste opleidingen is de Engelse taal de voertaal van academisch materiaal en lesboeken. Onze bijles Engels wo is erop gericht jou klaar te stomen voor of te helpen tijdens een academische studie die in het Engels gegeven wordt. Een bijlesdocent oefent het lezen van Engelse artikelen met je, helpt je jouw Engelse uitspraak te verbeteren en leert je hoe je snel een Engelse tekst op kan zetten en kan schrijven. Natuurlijk kun je ook bij bijles Engels wo alle mogelijke hulpvragen stellen aan jouw persoonlijke bijlesdocent. Wil je graag optimaal studeren? Vraag dan een bijlesdocent aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Steeds meer opleidingen verwachten van hun studenten dat ze de eindscriptie in het Engels schrijven. Het kan dan gaan om een hbo-scriptie of wo-scriptie. Voor begeleiding bij het schrijven van een Engelstalig onderzoekdocument verzorgt Scriptium scriptiebegeleiding van Engelse begeleiders of Nederlandse begeleiders die zich gespecialiseerd hebben in het werken met Engelstalige teksten.

Misschien heb je al een Engelse tekst geschreven en wil je graag dat een corrector bekijkt of de taal wel goed is. Dat kan! Je kunt bij Scriptium alle teksten laten nakijken op taal, structuur en/of inhoud. Stuur je tekst gemakkelijk in en we kijken het document na binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen.

Tarieven bijles Engels - hoger onderwijs
    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
bijles engels - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Engels

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles engels
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="100869"]