Bijles voor Engels

Hoewel de Engelse taal in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om je de ins and outs van deze taal eigen te maken. Op de middelbare school bestaat Engels niet alleen maar uit grammaticaregels en woordjes leren, maar ook uit het analyseren van teksten en het luisteren van audiofragmenten. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak en soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het best te werk kan gaan. Onze bijlesdocenten Engels zijn didactisch onderlegd en gescreend door Scriptium. Ze zijn zeer goed in staat om de lesstof over te brengen op een manier die perfect aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en behoeften.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium bieden we bijles Engels aan om je bijvoorbeeld goed voor te bereiden op een toets of mondelinge overhoring, of om je net die extra boost te geven zodat je sterker in je schoenen staat met betrekking tot de Engelse taal. Onze begeleiders zijn er om je te helpen daar waar nodig is en zullen altijd met je meedenken om je optimaal te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels bestaan uit het samen lezen en ontleden van een krantenartikel over het Britse koningshuis, maar ook uit het verwoorden van de tekst voor je presentatie. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent Engels aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten.

bijles engels - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles Engels

Zoals al eerder benoemd is, bevat het vak Engels veel verschillende domeinen. Al deze domeinen vergen van jou een andere vaardigheid. Daarom is het niet gek als je moeite hebt met een bepaald domein of met meerdere domeinen. Sterker nog, een derde van de middelbare scholieren heeft bijles, heel normaal dus. Gelukkig hebben wij bij Scriptium experts in dienst die jou maar al te graag willen helpen. Bij Scriptium staat persoonlijke bijles centraal. Dat houdt in dat we kijken naar wat je niveau is, wat je curriculum is, op welk niveau en welke onderwerpen je examen gericht is, wat je specifieke vraagstuk is en vooral wat jouw unieke leerstijl is. Zo zorgen we dat we je koppelen aan de perfecte docent voor jou. Dat de koppeling zo zorgvuldig gebeurt, betekent niet dat het lang duurt. We koppelen je al binnen 48 uur aan je bijlesdocent. En heb je een vraag? Binnen 2 uur krijg je van ons een reactie. Dus ben je opzoek naar professionele en persoonlijke bijles Engels voor een scherpe prijs zonder lang te wachten? Scriptium staat voor je klaar.
Voor bijles Engels specifiek voor leerlingen die de havo doen in Nederland en Vlaanderen is er bijles Engels havo. Deze bijles wordt toegespitst op taalonderwijs op havoniveau en op de onderwerpen die onderdeel zijn van het centraal examen.
Voor bijles Engels specifiek voor leerlingen die vwo doen in Nederland en Vlaanderen is er bijles Engels vwo. Deze bijles wordt toegespitst op taalonderwijs op vwo-niveau en op de onderwerpen die onderdeel zijn van het centraal examen.
Tweetalig onderwijs benadert de Engelse taal op een andere manier dan regulier onderwijs. De focus ligt minder op grammaticaregels en het stampen van woordjes, en meer op spreek- en luistervaardigheid en het dagelijks toepassen van actieve kennis. De bijles vwo tto is gericht op het hogere niveau dat van tweetalige studenten verwacht wordt.
Engels komt op vele manieren terug in het hoger onderwijs. Hele studies worden in het Engels gegeven, lesmateriaal is Engelstalig of je hebt bijvoorbeeld contact met buitenlandse uitwisselingsstudenten. Voor bijles Engels op hbo-niveau kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
Voor hulp bij het ontcijferen van wetenschappelijke artikelen in academisch Engels of bij Engels in het algemeen op universitair niveau kun je bij Scriptium bijles Engels wo inschakelen. We koppelen je aan een bijlesdocent die jou persoonlijk gaat helpen.
Steeds meer opleidingen verwachten van hun studenten dat ze de eindscriptie in het Engels schrijven. Het kan dan gaan om een hbo-scriptie of wo-scriptie. Voor begeleiding bij het schrijven van een Engelstalig onderzoekdocument verzorgt Scriptium scriptiebegeleiding van Engelse begeleiders of Nederlandse begeleiders die zich gespecialiseerd hebben in het werken met Engelstalige teksten.
Misschien heb je al een Engelse tekst geschreven en wil je graag dat een corrector bekijkt of de taal wel goed is. Dat kan! Je kunt bij Scriptium alle teksten laten nakijken op taal, structuur en/of inhoud. Stuur je tekst gemakkelijk in en we kijken het document na binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen.
bijles engels - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Engels

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles engels
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist