Bijles voor Engels wo

Engels is een belangrijk onderdeel van elke universitaire opleiding. Sommige studies hebben een vak ‘Engels’, maar voor de meeste opleidingen is de Engelse taal de voertaal van academisch materiaal en lesboeken. Onze bijles Engels wo is erop gericht jou klaar te stomen voor of te helpen tijdens een academische studie die in het Engels gegeven wordt. Een bijlesdocent oefent het lezen van Engelse artikelen met je, helpt je jouw Engelse uitspraak te verbeteren en leert je hoe je snel een Engelse tekst op kan zetten en kan schrijven. Natuurlijk kun je ook bij bijles Engels wo alle mogelijke hulpvragen stellen aan jouw persoonlijke bijlesdocent. Wil je graag optimaal studeren? Vraag dan een bijlesdocent aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Persoonlijke bijles

Onze bijles Engels wo is voor alle studenten aan universiteiten in Nederland en België. Zodra je een verzoek tot bijles indient via het contactformulier onderaan deze pagina, gaan we voor je op zoek naar een bijlesdocent die aansluit bij jouw specifieke wensen en benodigdheden. Ben je specifiek op zoek naar hulp bij het leren lezen van Engelse academische artikelen? Dan hebben we iemand voor je klaarstaan. Gaat het je om het voorbereiden van een Engelse presentatie of verdediging van je scriptie? Ook dan kunnen we helpen. Je kunt bij ons tevens Engelse teksten laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Je krijgt dan gericht feedback in de kantlijn van het document en we markeren alle spel- en taalfouten voor je.

bijles engels wo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur

Betrouwbare bijles Engels wo

Het beheersen van de Engelse taal is op de universiteit meer dan noodzakelijk. Veel stof is in het Engels en de voertaal is vaak Engels. Het is dan belangrijk dat je meer dan de basis kent. Je zult waarschijnlijk de technische termen voor je studie Aerospace Engineering of de economische termen voor je studie Econometrics and Operations Research niet op de middelbare school in het Engels geleerd hebben. Gelukkig hebben wij bij Scriptium experts voor je klaar staan die jou maar al te graag helpen om de Engelse taal eigen te maken. Al onze bijlesdocenten zijn echte professionals, didactisch, ervaren en werkzaam in hun vakgebied. Zij zien als geen ander in hoe belangrijk het is om bijles op maat te maken. Iedereen heeft immers zijn eigen leerwijze, vraagstukken en uitdagingen. Wat betaling betreft zijn wij heel transparant. Je krijgt voor je een traject met ons start een offerte ter prijsindicatie en je betaalt altijd achteraf. Heldere, persoonlijke en professionele bijles Engels wo? Scriptium staat voor je klaar.

bijles engels wo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Engels wo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles engels wo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist