Bijles voor Engels vwo

Hoewel het niet mogelijk is om in onze huidige maatschappij te ontkomen aan de Engelse taal, kan het zeker zo zijn dat je bijles Engels nodig hebt om je voor te bereiden op het vak Engels op vwo-niveau. Op het vwo bestaat het vak Engels namelijk niet alleen maar uit woordjes leren en grammaticaregels, maar ook uit het doen van presentaties gericht op spreekvaardigheid, het lezen en analyseren van teksten en het luisteren van audiofragmenten. Al deze onderdelen vereisen andere vaardigheden en soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het beste te werk kan gaan. Wij helpen je daar graag bij. Voor bijles Engels specifiek voor vwo-leerlingen op middelbare scholen door heel Nederland kun je bij Scriptium terecht.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium verzorgen we bijles Engels vwo met als hoofddoel je goed voor te bereiden op toetsen, presentaties, mondelinge overhoringen of je eindexamen, ook om je net dat extra stukje zelfvertrouwen te geven zodat je goed voorbereid het klaslokaal in kan stappen voor alles wat te maken heeft met de Engelse taal op vwo-niveau. Onze bijlesdocenten Engels zijn er om je te helpen en zullen met je meedenken om je zo optimaal en persoonlijk mogelijk te kunnen ondersteunen met bijles. Zo kan een bijles Engels vwo bestaan uit het leren beheersen van de talloze grammaticaregels, het voorbereiden voor die ene spannende presentatie of het oefenen met lees- en luisterteksten voor het examen. Wat je ook nodig hebt, Scriptium helpt je graag.

bijles engels vwo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur

Betrouwbare bijles Engels vwo

Zoals hierboven beschreven staat is Engels op het vwo enorm veelzijdig. Er worden allerlei verschillende vaardigheden van je gevraagd, van spreekvaardigheid tot leesvaardigheid tot het uit je hoofd leren en het begrijpen van het politieke systeem. Ook komt Shakespeare nog even om de hoek kijken. Dan is het echt niet gek als je ergens moeite mee hebt. Het is zelfs heel normaal, een derde van de middelbare scholieren heeft bijles. Wij helpen je graag met onze bijles Engels vwo. Onze bijlesdocenten zijn werkzaam in hun vakgebied, didactisch onderlegd en echte professionals. Ze worden allemaal gescreend en getest voor ze bij ons in dienst mogen komen zodat wij jou professionele bijles kunnen garanderen. Naast professionaliteit vinden wij een persoonlijke aanpak heel erg belangrijk. Daarom sta jij altijd voorop. Jij kiest wat je wil oefenen, waar, wanneer, en hoe vaak. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om een vraag te stellen of om direct een bijlestraject te starten.

bijles engels vwo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Engels vwo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles engels vwo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist