Bijles voor Engels vwo tweetalig

Het vak Engels op een tweetalige opleiding is heel anders dan het Engels dat je op regulier havo of vwo krijgt. Het gaat immers niet meer om grammaticaregels en woordjes leren, het gaat om een diepgaandere kennis van de Engelse taal en actieve toepassingen. Je leest literatuur, geeft mondelingen en presentaties op hoog niveau en analyseert zelfs poëzie. Het schrijven van verschillende soorten teksten is ook een essentieel onderdeel van tweetalig Engels. De uiteindelijke test wordt afgenomen middels drie schrijftesten die variëren van onderwerp en schrijfstijl. Het kan zijn dat je een betoog moet schrijven of een short story, of misschien zelfs een brief. Hoe dan ook: bijles Engels vwo tweetalig van Scriptium bereidt jou voor op alle onderdelen van het tweetalig onderwijs.  

Persoonlijke bijles

Zelfvertrouwen is erg belangrijk als je vwo tweetalig doet. Er wordt van je verwacht dat je oefent met de Engelse taal in de klas en daarbuiten tot je vlekkeloos Engels spreekt. Ook voor uitspraaklessen kun je bij bijles Engels vwo tweetalig van Scriptium terecht. Onze bijlesdocenten zijn er om je te helpen daar waar nodig is en zullen altijd met je meedenken om je optimaal te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels bestaan uit het samen lezen en ontleden van een diepgaand gedicht, maar ook uit het verwoorden van de tekst voor je presentatie. Ben je het zat om Nederlands te klinken en blijf je maar vallen over een te kleine woordenschat? Huur dan een bijlesdocent Engels voor tweetalig vwo in van Scriptium om zelfverzekerd voor de klas te staan.

bijles engels vwo tweetalig - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur

Betrouwbare bijles Engels vwo tweetalig

Engels op het tweetalig onderwijs gaat veel dieper dan op het regulier onderwijs. Daarom is het extra belangrijk om de taal goed onder de knie te hebben. Daar helpen wij bij Scriptium je graag bij. Van uitspraak tot vocabulaire tot het begrijpen en leren van het politieke systeem, wij hebben een expert voor je klaar staan. Tevens is het mogelijk Engelse verslagen en teksten bij ons te laten nakijken. Al onze bijlesdocenten zijn didactisch, actief in hun vakgebied en echte professionals. Dit garanderen wij door middel van het screenen en testen van onze bijlesdocenten. Naast kundig, gaan onze bijlesdocenten altijd persoonlijk te werk. Jouw wensen, benodigdheden en voorkeuren staan voorop. Als het op betaling aankomt zijn wij heel helder. Je krijgt van ons vooraf een prijsindicatie en je betaalt altijd achteraf. Professionele en persoonlijke bijles Engels tweetalig vwo helder en zonder gedoe? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina en je krijgt binnen 2 uur een reactie.

bijles engels vwo tweetalig - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Engels vwo tweetalig

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles engels vwo tweetalig

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist