Bijles voor Engels hbo

Voor sommige hbo-opleidingen is ‘Engels’ een vak, maar de meeste hbo-opleidingen hebben de Engelse taal op hoog niveau impliciet in hun curriculum verweven. Veel studiemateriaal is in het Engels, net als artikelen en bronnen die gebruikt worden voor teksten. Ook voor opleidingen als de hogere hotelschool en toerisme wordt van je verwacht dat je op hoog niveau correct en vloeiend Engels spreekt. Met bijles Engels hbo van Scriptium zorg je dat je compleet voorbereid bent voor Engels tijdens en na jouw hbo-studie. Oefen je uitspraak of presentatievaardigheden, spijker je kennis van grammatica en werkwoordspelling bij, of ga aan de slag met het uitbreiden van je vocabulaire. Hoe dan ook: bijles Engels hbo bereidt jou voor op je verdere loopbaan en studie.

Persoonlijke bijles

Zelfvertrouwen is erg belangrijk voor elke hbo-opleiding. Zeker voor opleidingen waarbij verwacht wordt dat je veel Engels contact hebt met anderen is het belangrijk dat je je comfortabel en zeker voelt. Voor uitspraaklessen en presentatievaardigheden kun je uitstekend bij bijles Engels hbo van Scriptium terecht. Onze bijlesdocenten zijn er om je te helpen daar waar nodig en zullen altijd met je meedenken om je optimaal te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels hbo bestaan uit het intensief leren met werkwoordregels en andere grammatica, maar ook uit het verwoorden van de tekst voor je presentatie. Ben je het zat om Nederlands te klinken en blijf je maar vallen over een te kleine woordenschat? Huur dan een bijlesdocent Engels op hbo-niveau in van Scriptium.

bijles engels hbo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Engels op het hbo

Engels is overal om ons heen en er wordt steeds vaker van ons verwacht dat we de Engelse taal goed beheersen. Nu is dat voor lang niet iedereen het geval. Gelukkig hebben wij bij Scriptium professionals klaar staan die alles weten over precies datgene waar jij over struikelt. Bijles Engels hbo van Scriptium wordt verzorgd door kundige bijlesdocenten die werkzaam zijn in hun vakgebied en didactisch onderlegd zijn. Om dit te verzekeren worden al onze bijlesdocenten gescreend en getest voor ze bij ons in dienst mogen. Zo garanderen wij jou professionele bijles van een expert. Naast professioneel zijn al onze bijlessen persoonlijk en op maat. Jouw unieke leerstijl, persoonlijke doelen en specifieke wensen staan voorop. Jij bepaalt waar en wanneer de bijlessen plaatsvinden, hoe ze eruitzien en hoe vaak je de bijlessen afneemt. Bij Scriptium zit je nergens aan vast. Voor het aanvragen van een bijlesdocent of voor vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier onder aan deze pagina. Wij reageren altijd binnen 2 uur.

Groepskorting voor bijles Engels hbo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist