Bijles voor Engels havo

Hoewel de Engelse taal in onze huidige maatschappij overal om ons heen aanwezig is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om voldoendes te halen voor Engels op de havo. Op de havo bestaat het vak Engels namelijk niet alleen maar uit woordjes leren en grammaticaregels, maar ook uit het doen van presentaties, het lezen van teksten en het luisteren van audiofragmenten. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak en soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het beste te werk kan gaan. Voor bijles Engels specifiek voor havoleerlingen kun je bij Scriptium terecht. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in voor meer informatie of om direct een persoonlijke junior- of seniorbijlesdocent Engels aan te vragen.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium verzorgen we bijles Engels havo met als doel je goed voor te bereiden op toetsen of mondelinge overhoringen, of om je net dat extra stukje zelfvertrouwen te geven zodat je goed voorbereid het klaslokaal in kan stappen voor alles wat te maken heeft met de Engelse taal op havoniveau. Onze bijlesdocenten zijn er om je te helpen en zullen met je meedenken om je zo optimaal en persoonlijk te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels havo bestaan uit het leren beheersen van de talloze grammaticaregels of het oefenen met leesteksten voor het examen. Ook kun je prima bij Scriptium terecht voor bijles op gebied van uitspraak of voor intensieve les voorafgaand aan een verhuizing naar het buitenland.

bijles engels havo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €47,95 per uur

Betrouwbare bijles Engels havo

Engels op de havo is best pittig. Het vak is veelomvattend en vereist verschillende vaardigheden. Daarom is het niet gek als je moeite hebt met een of meerdere onderdelen van het vak. Gelukkig hebben wij bij Scriptium professionals in dienst die klaar staan om jou te helpen. Bij Scriptium vinden wij jou het belangrijkst. Daarom bepaal jij zelf hoe jouw bijles eruit komt te zien. Jouw behoeftes, wensen en doelen staan voorop. Ook bepaal je zelf hoe vaak je bijles wilt en waar. De bijles kan gewoon bij jou thuis, maar ook in de bibliotheek of zelfs online via Skype. Bij Scriptium kom je nooit voor verrassingen te staan en zit je nergens aan vast. Voor je een bijlestraject met ons start krijg je altijd een prijsindicatie en betalen doe je achteraf. Zo betaal je alleen voor de bijlessen die je ook echt gehad hebt. Heldere, professionele en persoonlijke bijles zonder gedoe? Scriptium staat voor je klaar met bijles Engels havo.

bijles engels havo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Engels havo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles Engels havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist