Bijles voor economie

Bij Scriptium kun je bijles economie afnemen tegen een laag tarief. Onze gespecialiseerde docenten staan klaar voor middelbare scholieren en studenten in het hoger onderwijs die op zoek zijn naar extra hulp rondom economie of financiële onderwerpen. Onze bijlessen worden online of op de locatie van jouw keuze gegeven en je bepaalt ook zelf de tijd en intensiviteit van de bijlessen. Heb je aan één les genoeg? Dan is dat helemaal prima. Of misschien heb je liever een les per week gedurende het gehele schooljaar. Ook dat is mogelijk bij Scriptium. Bij ons zit je niet vast aan een uurpakket. We verstrekken voorafgaand aan het bijlestraject een op maat gemaakte offerte en vervolgens kun je op elk moment gedurende het traject de bijles stopzetten. Zo blijf je meester over je eigen traject en hoeft je je geen zorgen te maken dat zaken anders lopen en je ineens met uren bijles zit die je niet meer nodig hebt.

Persoonlijke bijles

Bijles economie is handig voor scholieren die economie hebben gekozen binnen hun vakkenpakket en studenten die een economische studie volgen. Economie en bedrijfseconomie zijn vaste vakken in de profielen E&M op vwo-niveau en havoniveau en zijn tevens keuzevakken in de andere profielen. Op de universiteit of het hbo zijn er ook vaak economische bijvakken of minors beschikbaar. Bijles economie is bijvoorbeeld voor leerlingen die moeite hebben met de leerstof, een moeilijk proefwerk of tentamen moeten halen, een economisch profielwerkstuk schrijven of met het centraal examen extra les willen hebben ter voorbereiding. Onze didactisch onderlegde bijlesdocenten zijn geschikt voor alle invalshoeken. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent economie aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten.
Bijles economie - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles economie

Economie is niet alleen een bèta maar ook een alfa vak. Dat betekent dat je naast veel rekenwerk ook erg veel moet lezen. Het goed lezen en begrijpen van de vraag is vaak al het halve werk. Ook vergt het vak veel leerwerk en inzicht. Je moet verbanden kunnen leggen, theorie kunnen toepassen en berekeningen kunnen maken. Daarom is het heel normaal als je met een of meerdere onderdelen vastloopt. Het vak vraagt immers veel verschillende vaardigheden van je. Misschien kun je heel goed leren en verbanden leggen, maar lukt het je steeds niet om de berekeningen op orde te krijgen, of misschien precies andersom. Gelukkig hebben wij bij Scriptium bijlesdocenten klaar staan die alles weten over economie en jou maar al te graag willen helpen met jouw specifieke vraagstuk. Bijles economie bij Scriptium is altijd persoonlijk en op maat. We bieden je graag exact de hulp die je nodig hebt.

Bijles economie op alle niveaus

Vind je economie een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen wij je zeker helpen. Scriptium geeft economie bijles op alle bekende niveaus. Wij stemmen de juiste begeleiding af op de leerlingen en daardoor is het mogelijk om in slechts enkele bijlessen het niveau economie aanzienlijk te verhogen.

Zit jij momenteel op de havo, volg je het vak economie en heb je er veel moeite mee? Je bent zeker niet de enige! De markt van vraag en aanbod, het opmaken van balansen, sparen/lenen, omzet- en winstberekeningen, en zo gaat het nog wel even door. Economie is een ontzettend breed vak en er komen veel verschillende onderwerpen aan bod die toch allemaal een beetje op elkaar lijken. Het is makkelijk om verschillende dingen door elkaar te halen en de draad kwijt te raken. Hoe fijn zou het dan ook zijn om op maat gemaakte bijles te krijgen van een docent die stap voor stap alle onderwerpen uitlegt waar jij moeite mee hebt. Daar is bijles Economie havo bij Scriptium voor! 

Doe jij momenteel het vwo en heb je economie in je vakkenpakket? Of zit je in de onderbouw en heb je het als verplicht vak? Het kan ontzettend interessant zijn om te leren over hoe bijvoorbeeld markten werken en wat bedrijven doen om hun winst te vergroten. Maar het kan ook een erg frustrerend vak zijn als je er moeite mee hebt. Als dit laatste het geval is, neem dan bijles economie vwo bij Scriptium! Bij economie komen erg veel verschillende onderwerpen aan bod, die allemaal iets met elkaar te maken hebben en soms best op elkaar lijken. Het kan hierdoor een verwarrend vak zijn en je haalt snel dingen door elkaar. Deskundige hulp bij het leren is dan zeer zeker welkom.

Economie bijles voor het hoger onderwijs

Daarnaast helpt Scriptium ook veel hbo en wo studenten met economie bijles. De bijles wordt toegesplitst op de onderwerpen waar de student moeite mee heeft en betrekking hebben op de studie. 

Bij Scriptium kun je bijles economie op hbo-niveau afnemen op maat. Als je hulp nodig hebt bij de economische aspecten van je hbo-studie, staat Scriptium voor je klaar met een groep gedreven en ervaren bijlesdocenten die stuk voor stuk specialisten zijn op het gebied van economie, marketing en business. Bovendien kun je persoonlijk invulling geven aan de inhoud van de bijlessen. Jij betaalt, dus jij bepaalt! Je neemt nooit meer uren af dan nodig is. Scriptium hanteert bovendien de scherpste uurtarieven zodat die ribben in je lijf lekker kunnen blijven zitten. 

Volg jij het vak economie aan de universiteit en kom je er maar niet uit? Wij weten maar al te goed dat het vaak erg snel gaat en er weinig college is. Al helemaal als economie niet per se je beste vak is loop je snel achter, en dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Heb jij het gevoel dat je vaak vastloopt bij economie en heb je moeite met de stof bijhouden? Scriptium kan je hiermee helpen! Riskeer het niet om het vak te moeten herkansen en neem bijles economie voor wo-studenten bij Scriptium. Wij koppelen je aan een ervaren, passende bijlesdocent die jou helpt bij het behalen van economie! Of het nou om dat extra zetje in de goede richting gaat bij bepaalde onderwerpen of je het vak grondig door wil nemen, in overleg met jouw bijlesdocent bepaal jij jouw leerdoelen en gaan jullie samen aan de slag om je de stof eigen te maken.

Tarieven bijles hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
bijles economie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles economie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]

    Submit your Rating