Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Bijles economie – Professionele en persoonlijke hulp bij economie 4.75/5 (4)

Extra hulp bij economie

Bij Scriptium kun je bijles economie afnemen tegen een laag tarief. Onze bijlesdocenten die zich gespecialiseerd hebben in economie, staan klaar voor middelbare scholieren en studenten in het hoger onderwijs die op zoek zijn naar extra hulp bij het vak economie of economische onderdelen van een hbo-, mbo- of wo-opleiding. Onze bijlessen worden op de locatie van jouw keuze gegeven en je bepaalt ook zelf de tijd en intensiviteit. Heb je aan één les genoeg? Dan is dat helemaal prima. Of misschien heb je liever een les per week gedurende het gehele schooljaar. Ook dat is mogelijk bij Scriptium.

 

Economie als vak binnen het voorgezet onderwijsbijles economie

Bijles economie is handig voor scholieren die economie hebben gekozen binnen hun vakkenpakket binnen het voorgezet onderwijs. Economie en M&O zijn vaste vakken in de profielen E&M op vwo-niveau en havo-niveau. Economie kan tevens als keuzevak toegevoegd worden aan de drie overige profielen (C&M, N&T en N&G). Dit is sowieso aan te bevelen omdat basiskennis van, bijvoorbeeld, geldstromen, belastingen en financiën altijd handig is. Bijles economie is voor leerlingen die moeite hebben met de leerstof, een moeilijk proefwerk moeten halen, een economisch profielwerkstuk schrijven of met het centraal examen extra les willen hebben ter voorbereiding. Onze didactisch onderlegde bijlesdocenten zijn geschikt voor alle invalshoeken.

 

Economie binnen het hoger onderwijsbijles economie

We hoeven niet te benadrukken dat economie onderdeel is van opleidingen als bedrijfseconomie en bedrijfskunde. Daarom is algemene bijles economie voor studenten die opleidingen in de bedrijfsrichting, managementrichting of marketingrichting volgen. Het kan dan gaan om algemene stofbehandeling, bijles om economische basiskennis bij te scholen of om begeleiding voor een specifiek tentamen, essay of de scriptie. Bovendien is er statistiekbegeleiding voor alle studenten die bezig zijn met een onderzoek waarin gegevens statistisch geanalyseerd moeten worden.

 

Bijles economie: persoonlijk en professioneel          bijles economie     

Of je nu een student of leerling bent, we geven invulling aan onze bijles economie op een persoonlijke en professionele manier. Jij bepaalt de locatie, aard en intensiviteit van de bijles. We komen in principe naar jou toe. We kunnen bijles geven bij de leerling thuis, of op een openbare locatie van jouw keuze. Studiecentra, bibliotheken en campussen bieden doorgaans perfecte studieplekken. Het is tevens mogelijk om via een digitale route bijles te ontvangen.

 

Meer over statistiekbegeleiding

Als aanvulling op bijles economie verzorgt Scriptium statistiekbegeleiding voor problematiek die ontstaat bij het statistisch verwerken van gegevens, het leren voor een statistiektentamen of het leren werken met statistieksoftware zoals SPSS. Statistiek is verplicht voor bijna alle nieuwe wo-studenten, ongeacht de opleiding. Daarom zien we in de praktijk dat mensen die niet per se wiskundig onderlegd zijn, ineens intensief bezig moeten met de stof. Dan is statistiekbegeleiding of bijles economie een goed idee.

Bijles bij andere vakken

Bijles economie is niet de enige bijlessoort die Scriptium verzorgt. We bieden tevens bijles voor alle andere vakken en opleidingen die in Nederland bij een erkende hbo- of wo-opleiding of middelbare educatie horen. Bovendien is er bijles beschikbaar voor professionals die zichzelf willen bij- of omscholen. Een opfriscursus academisch schrijven is bijvoorbeeld een goed idee als de laatste keer dat je een onderzoek las, jaren geleden is. Wat dat betreft helpen we studenten die een onderzoek moeten schrijven in, bijvoorbeeld, een tweede taal zoals het Engels, ook met het produceren van een professioneel onderzoek in juist en effectief taalgebruik. We kijken stukken ook na op taal nadat ze voltooid zijn via onze nakijkdiensten.

 

Contact opnemenbijles economie

Wil je graag bijles economie? Of misschien toch eerst meer informatie? Bezoek dan onze website voor details over onze diensten, deadlines en tarieven. Op onze contactpagina is ons telefoonnummer en e-mailadres te vinden. Voel je vrij om eventuele vragen, op- of aanmerkingen met ons te delen. We streven er altijd na zo snel mogelijk te reageren op telefoontjes en e-mails.

Kijk mijn thesis na

vlag gb scriptium 1 Nederlands•Engels
Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs