Click Fraud Protection

Bijles Economie volgen? Gegarandeerd 100% kwaliteit 4.75/5 (4)

 

 

Bij Scriptium kun je bijles economie afnemen tegen een laag tarief. Onze gespecialiseerde docenten staan klaar voor middelbare scholieren en studenten in het hoger onderwijs die op zoek zijn naar extra hulp rondom economie of financiële onderwerpen. Onze bijlessen worden online of op de locatie van jouw keuze gegeven en je bepaalt ook zelf de tijd en intensiviteit van de bijlessen. Heb je aan één les genoeg? Dan is dat helemaal prima. Of misschien heb je liever een les per week gedurende het gehele schooljaar. Ook dat is mogelijk bij Scriptium. Bij ons zit je niet vast aan een uurpakket. We verstrekken voorafgaand aan het bijlestraject een op maat gemaakte offerte en vervolgens kun je op elk moment gedurende het traject de bijles stopzetten. Zo blijf je meester over je eigen traject en hoeft je je geen zorgen te maken dat zaken anders lopen en je ineens met uren bijles zit die je niet meer nodig hebt.

Diepgaande kennis van economie

Alle onderdelen van het vak

Bijles economie op maat

In heel Nederland

Online of bij jou thuis

 

Bijles economie is handig voor scholieren die economie hebben gekozen binnen hun vakkenpakket en studenten die een economische studie volgen. Economie en bedrijfseconomie zijn vaste vakken in de profielen E&M op vwo-niveau en havoniveau en zijn tevens keuzevakken in de andere profielen. Op de universiteit of het hbo zijn er ook vaak economische bijvakken of minors beschikbaar. Bijles economie is bijvoorbeeld voor leerlingen die moeite hebben met de leerstof, een moeilijk proefwerk of tentamen moeten halen, een economisch profielwerkstuk schrijven of met het centraal examen extra les willen hebben ter voorbereiding. Onze didactisch onderlegde bijlesdocenten zijn geschikt voor alle invalshoeken. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent economie aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten.

 

Economie voor jou

Economie is niet alleen een bèta maar ook een alfa vak. Dat betekent dat je naast veel rekenwerk ook erg veel moet lezen. Het goed lezen en begrijpen van de vraag is vaak al het halve werk. Ook vergt het vak veel leerwerk en inzicht. Je moet verbanden kunnen leggen, theorie kunnen toepassen en berekeningen kunnen maken. Daarom is het heel normaal als je met een of meerdere onderdelen vastloopt. Het vak vraagt immers veel verschillende vaardigheden van je. Misschien kun je heel goed leren en verbanden leggen, maar lukt het je steeds niet om de berekeningen op orde te krijgen, of misschien precies andersom. Gelukkig hebben wij bij Scriptium bijlesdocenten klaar staan die alles weten over economie en jou maar al te graag willen helpen met jouw specifieke vraagstuk. Bijles economie bij Scriptium is altijd persoonlijk en op maat. We bieden je graag exact de hulp die je nodig hebt.

 

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Groepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Ruime ervaring in het onderwijsveld

Zorgvuldige screening van docenten

Tot 30% korting bij groepslessen

Binnen enkele uren een bijlesdocent

7 dagen per week bereikbaar

Zowel online als bij jou thuis

Meer dan 50.000 scholieren en studenten geholpen

 

 

 

Bekijk aanbod Bijlessen

 

Scriptium.nl