De beste bijles voor economie

Heb je problemen met het vak economie? Lukt het je niet om bij te blijven met huiswerk of schoollessen? De professionele docenten van Scriptium staan klaar voor scholieren en studenten die op zoek zijn naar extra hulp met economie en financiële onderwerpen.

Onze bijlessen worden online of op de locatie van je keuze gegeven. Je bepaalt zelf de aard van de bijlessen. Heb je aan één les genoeg? Dan is dat helemaal prima. Of misschien heb je liever één les per week gedurende het gehele schooljaar. Ook dat is mogelijk. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar met de beste docenten.

Wie helpt jou met economie?

“Elk tentamen is weer een stap dichterbij een diploma.”
“Ik help studenten en middelbare scholieren met het beter begrijpen van economische vakken.”
“Heb je problemen met het organiseren van het werk? Stel je veel uit en kom je daarna in tijdsnood? Ik help je met het terugkrijgen van de controle en het efficiënter studeren.”
“Een extra zetje in de vorm van persoonlijke les en training kan het verschil maken tussen een mager zesje en een stevige acht.”

Scriptium biedt professionele bijles

Bijles economie is handig voor scholieren die economie hebben gekozen binnen hun vakkenpakket en studenten die een economische studie volgen. Economie en bedrijfseconomie zijn vaste vakken in de profielen E&M op vwo-niveau en havoniveau. In de andere profielen zijn het keuzevakken. Op de universiteit of het hbo zijn er vaak economische bijvakken of minors.

Onze bijles economie is er voor leerlingen die een tentamen moeten halen, een economisch stuk schrijven of ter voorbereiding van het examen. De docenten van Scriptium zijn geschikt voor alle invalshoeken. Zij ondergaan een zeer strenge screening voordat ze opdrachten mogen aannemen. Zo garanderen we dat we alleen de beste hulp bieden.

bijles - afbeelding 1

Persoonlijke bijles economie

Economie is niet alleen een bèta- maar ook een alfa-vak. Dat betekent dat je naast rekenwerk ook veel moet lezen. Het goed lezen en begrijpen van de vraag is vaak het halve werk. Ook vergt het vak veel leerwerk en inzicht. Je moet verbanden kunnen leggen, theorie kunnen toepassen en berekeningen maken. Daarom is het normaal als je met een of meer onderdelen vastloopt. Het vak vraagt immers verschillende vaardigheden van je. Misschien kun je goed leren en verbanden leggen, maar lukt het niet om berekeningen te maken. Gelukkig hebben we bij Scriptium docenten klaarstaan die alles weten over economie en jou graag helpen met je specifieke vraagstuk.

Bijles economie bij Scriptium is altijd persoonlijk en op maat. We bieden graag exact de hulp die je nodig hebt. Dat betekent dat we rekening houden met je unieke leerstijl. De lessen zijn daarnaast altijd afgestemd op de theorie en lesstof die je op school behandelt.

Onze docenten

Seniordocent

Wat vinden anderen van Scriptium?

Bij Scriptium bieden we bijles economie op elk niveau. Of je nu bijles nodig hebt voor het eindexamen economie of hulp kunt gebruiken bij je hbo-studie, onze bijlesdocenten staan voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Bijles economie - middelbare school

Vind je economie een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft bijles economie op alle bekende niveaus. We stemmen de begeleiding geheel af op de leerling. Daardoor is het mogelijk om in enkele lessen je niveau economie aanzienlijk te verhogen.

Zit jij momenteel op de havo, volg je het vak economie en heb je er veel moeite mee? Je bent zeker niet de enige. De markt van vraag en aanbod, het opmaken van balansen, sparen/lenen, omzet- en winstberekeningen, en zo gaat het nog wel even door. Economie is een ontzettend breed vak. Er komen verschillende onderwerpen aan bod die allemaal ook een beetje op elkaar lijken. Het is makkelijk om dingen door elkaar te halen en de draad kwijt te raken. Hoe fijn is het dan om persoonlijke bijles te krijgen van een docent die stap voor stap de onderwerpen uitlegt waar jij moeite mee hebt.

Zit jij momenteel op het vwo en heb je economie in je vakkenpakket? Het kan interessant zijn om te leren over hoe markten werken en wat bedrijven doen om hun winst te vergroten. Maar economie kan ook een frustrerend vak zijn als je er moeite mee hebt. Als dit laatste het geval is, kun je bijles economie op vwo-niveau bij Scriptium nemen. Bij economie komen veel onderwerpen aan bod, die allemaal iets met elkaar te maken hebben. Het kan hierdoor een verwarrend vak zijn en je haalt snel dingen door elkaar. Deskundige hulp bij het leren is dan zeker welkom.

Tarieven bijles economie - Middelbaar onderwijs

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Bijles economie - hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 200 hbo- en wo-studenten met bijles economie. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar jij moeite mee hebt en die betrekking hebben op de studie.

Bij Scriptium kun je bijles economie op hbo-niveau afnemen. Als je hulp nodig hebt bij de economische aspecten van je hbo-studie, staat Scriptium voor je klaar met een groep gedreven en ervaren docenten. Zij zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van economie, marketing en business. Bovendien geven ze persoonlijk invulling aan de inhoud van de lessen. Je betaalt daarbij nooit meer uren dan nodig is. We werken namelijk niet met vaste uurpakketten.

Volg jij het vak economie aan de universiteit en kom je er maar niet uit? We weten goed dat het vaak snel gaat en er weinig college is. Al helemaal als economie niet je beste vak is, loop je snel achter. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Heb je het gevoel dat je vaak vastloopt bij economie en heb je moeite met de stof bijhouden? Loop niet het risico om het vak te moeten herkansen. Neem daarom bijles economie voor wo-studenten bij Scriptium. We koppelen je aan een ervaren docent die je helpt bij het halen van dit vak. In overleg met je docent bepaal je de leerdoelen en gaan jullie aan de slag om de stof te beheersen. Het lesmateriaal van je onderwijsinstelling dient daarbij als leidraad.

Tarieven bijles economie - hoger onderwijs

Groepskorting voor bijles economie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="84817"]