Bijles voor economie hbo

Bij Scriptium kun je bijles economie op hbo-niveau afnemen op maat. Als je hulp nodig hebt bij de economische aspecten van je hbo-studie, staat Scriptium voor je klaar met een groep gedreven en ervaren bijlesdocenten die stuk voor stuk specialisten zijn op het gebied van economie, marketing en business. Bovendien kun je persoonlijk invulling geven aan de inhoud van de bijlessen. Jij betaalt, dus jij bepaalt! Je neemt nooit meer uren af dan nodig is. Scriptium hanteert bovendien de scherpste uurtarieven zodat die ribben in je lijf lekker kunnen blijven zitten. Voorafgaand aan het bijlestraject verstrekken we een offerte zodat je weet waar je financieel aan toe bent. Vervolgens krijg je aan het eind van de maand een factuur voor de uren die je in die maand gehad hebt. Er is dus nooit spraken van een financiële verrassing of betalingen voor uren die je niet gehad hebt. We begrijpen maar al te goed dat zaken achteraf anders kunnen zijn.

Persoonlijke bijles

Bijles economie hbo van Scriptium wordt toegespitst op jouw specifieke opleiding. Als je event management studeert, koppelen we je aan een begeleider die affiniteit heeft met event management en die de economische stof binnen die context kan toepassen. De bijles hoeft overigens niet per se studiegericht te zijn. Als je een hbo-opleiding volgt en simpelweg bijgespijkerd wil worden met betrekking tot economie, is dat altijd een mogelijkheid bij Scriptium. Onze bijlesdocenten worden zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en vaardigheden en dienen aan strenge criteria te voldoen. Ons hoofddoel is zorgen dat elke student op maat bijles kan ontvangen zodat de lesstofoverdracht gedaan wordt op een manier die aansluit bij de persoonlijke leerstijl van elke student. Ook de koppeling met jouw bijlesdocent is altijd op maat. Persoonlijke, professionele bijles voor een scherpe prijs? Scriptium staat voor je klaar. Neem nu direct contact met ons op via de mail.

bijles economie hbo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles economie hbo

Het basisdoel van het vak economie is dat je een economische kijk ontwikkelt op de maatschappij. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je actuele gebeurtenissen onder de loep kunt nemen door middel van economische begrippen zoals nivellering, conjuncturen en de arbeidsmarkt. Op heb hbo gaat het echter vaak verder dan dit basisdoel. Waarheen en tot waar hangt natuurlijk af van je studie. Gelukkig hebben wij bij Scriptium bijlesdocenten in dienst waarmee je elke kant op kunt. Of het nou gaat om een specifieke economische studie of een master waarbij economie aanbod komt, Scriptium heeft de perfecte expert voor je klaar staan. Binnen 48 uur hebben we je al gekoppeld aan jouw persoonlijke bijlesdocent. Voor het starten van bijles economie hbo of gewoon voor een vraag kun je contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. We reageren altijd binnen 2 uur, daar kun je op rekenen.
scriptie blog - afbeelding 2y

Groepskorting voor bijles economie hbo

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist