Click Fraud Protection

Bijles economie hbo – 100% kwaliteit 4.92/5 (13)

 

bijles economie hbo

 

Bij Scriptium kun je bijles economie op hbo-niveau afnemen op maat. Als je hulp nodig hebt bij de economische aspecten van je hbo-studie, staat Scriptium voor je klaar met een groep gedreven en ervaren bijlesdocenten die stuk voor stuk specialisten zijn op het gebied van economie, marketing en business. Bovendien kun je persoonlijk invulling geven aan de inhoud van de bijlessen. Jij betaalt, dus jij bepaalt! Je neemt nooit meer uren af dan nodig is. Scriptium hanteert bovendien een tarief van slechts 24,95 euro per uur zodat die ribben in je lijf lekker kunnen blijven zitten. Voorafgaand aan het bijlestraject verstrekken we een offerte zodat je weet waar je financieel aan toe bent. Vervolgens krijg je aan het eind van de maand een factuur voor de uren die je in die maand gehad hebt.

bijles economie hbo Diepgaande kennis van economie op hbo-niveau

bijles economie hbo Alle onderdelen van het vak

bijles economie hbo Bijles economie hbo op maat

bijles economie hbo In heel Nederland

bijles economie hbo Online of bij jou thuis

bijles economie hbo

 

Bijles economie van Scriptium wordt toegespitst op jouw specifieke opleiding. Als je event management studeert, koppelen we je aan een begeleider die affiniteit heeft met event management en die de economische stof binnen die context kan toepassen. De bijles hoeft overigens niet per se studiegericht te zijn. Als je een hbo-opleiding volgt en simpelweg bijgespijkerd wil worden met betrekking tot economie, is dat altijd een mogelijkheid bij Scriptium. Onze bijlesdocenten worden zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en vaardigheden en dienen aan strenge criteria te voldoen. Het hoofddoel is zorgen dat elke student op maat bijles kan ontvangen zodat de lesstofoverdracht gedaan wordt op een manier die aansluit bij de persoonlijke leerstijl van elke student.

Bijles economie vmbo

Bijles economie havo

Bijles economie vwo

Bijles economie wo

 Bijles economie Utrecht

 

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Groepskorting

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Ruime ervaring in het onderwijsveld

Zorgvuldige screening van docenten

Tot 30% korting bij groepslessen

Binnen enkele uren een bijlesdocent

7 dagen per week bereikbaar

Zowel online als bij jou thuis

Meer dan 50.000 scholieren en studenten geholpen

 

 

 

Bekijk aanbod Bijlessen

 

Scriptium.nl