Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Bijles economie hbo – Excellente bijles op maat van Scriptium 4.83/5 (6)

Bijles van Scriptium

Bij Scriptium kun je economie bijles hbo inhuren op maat. Als je hulp nodig hebt bij de economische aspecten van je hbo-studie, staat Scriptium voor je klaar met een groep gedreven en ervaren bijlesdocenten die stuk voor stuk specialisten zijn op het gebied van economie, marketing en business. Bovendien zijn de bijlessen op maat af te nemen en wordt er persoonlijk invulling aan gegeven. Bekijk hier de mogelijkheden.

Economie bijles hbo inhuren

Neem nu contact op met Scriptium via de contactpagina of de website. Stuur simpelweg een e-mail naar [email protected] voor vragen, op- of aanmerkingen. Tevens kun je daar direct een verzoek om bijles naartoe sturen. Bellen kan natuurlijk ook op 06 484 787 21. Of lees eerst meer over bijles in dit artikel of op de website. De website bevat ook informatie over alle andere diensten die we verzorgen en bieden aan leerlingen en studenten.

Bijles van Scriptium:

bijles economie hbo Persoonlijk

bijles economie hbo Vakgericht

Goedkoop

bijles economie hbo Online mogelijk

Op locatie mogelijk

Hbo-niveaubijles economie hbo

Economiebijles hbo is dus gericht op economie toegepast binnen het hbo. Veel studies hebben economie en economische basiskennis als basis in de opleiding zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle studies in de business- en marketingbranche, maar ook aan hospitality studies, fiscaal recht en event management. Economiebijles van Scriptium wordt toegespitst op jouw specifieke opleiding ingericht. Als je event management studeert, koppelen we je aan een begeleider die affiniteit heeft met event management en de economische stof binnen die context kan toepassen. De bijles hoeft trouwens niet per se studiegericht te zijn. Als je simpelweg bijgespijkerd wil worden met betrekking tot economie, is dat altijd een mogelijkheid bij Scriptium.

 

Locatie, locatie, locatiebijles economie hbo

Economie bijles hbo van Scriptium wordt gegeven op de locatie van jouw keuze. Of je nu op de campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam wil leren, of bij jou thuis op je studentenkamer in Eindhoven, we hebben ergens in de buurt een bijlesdocent beschikbaar. Bovendien volstaat het soms om via Skype bijles te geven. Dan hoeft je jouw kamer niet te verlaten en wordt er tijd bespaard op reiskosten. Voor snelle en korte vragen is de telefoon of e-mail soms al voldoende. Het is maar net wat je fijn vindt en wat aansluit op je hulpvraag.

 

Tarieven

Economie bijles hbo wordt door Scriptium gegeven voor een zo laag mogelijk tarief. Dit omdat studenten over het algemeen niet veel te besteden hebben en we de kosten zo laag mogelijk willen houden. Daarom daalt de uurprijs tevens naarmate je meer uren afneemt. Voor een actueel overzicht van de tarieven kun je onze webpagina bezoeken of een mail sturen met de vraag of we een overzicht kunnen verstrekken naar [email protected].

 

Bijles voor andere vakken

Economiebijles op hbo-niveau is niet de enige vorm van bijles die Scriptium verzorgt. We bieden bijles voor alle vakken die in het middelbaar onderwijs aangeboden worden en voor alle vakken die onderdeel zijn van studies en opleidingen op hbo-niveau. Zo is er bijles voor hbo-verpleegkunde, hbo bedrijfseconomie, de PABO, en zoveel andere opleidingen. Bovendien bieden we in de basis bijles wiskunde, geschiedenis, natuurkunde, aardrijkskunde, scheikunde, en alle andere middelbare schoolvakken.

 

Statistiekbijles economie hbo

Een vast onderdeel van economische studies op hbo- en wo-niveau is statistiek. Als aanvulling op bijles economie hbo verzorgt Scriptium statistiekbegeleiding voor studenten die hulp nodig hebben bij het statistische aspect van onderzoek uitvoeren of academisch schrijven. Werken met SPSS en resultaten statistisch verwerken zijn twee vaardigheden die niet iedere student van nature in de vingers heeft. Spreek daarom eens af met een statistiekexpert van Scriptium voor een aantal bijlessen statistiek zodat je zelfstandig de analyses in je scriptie kan uitvoeren. Of leer samen voor dat moeilijke statistiektentamen waar je zo tegenop ziet. Het is allemaal mogelijk bij Scriptium.

Kijk mijn thesis na

vlag gb scriptium 1 Nederlands•Engels
Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs