Loop jij vast bij alleen al de woorden annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek? Dan ben je zeker niet de enige. Economie omvat talloze lastige begrippen die voor veel mensen een groot vraagteken zijn. En begrijp je eindelijk de begrippen, ben je er nog niet. Je moet ze ook nog eens kunnen herkennen, toepassen en er berekeningen bij maken. Niet gek dus als je wel wat hulp kunt gebruiken. Sterker nog, een op de drie middelbare scholieren heeft bijles, heel normaal dus. Wij bij Scriptium staan voor je klaar met onze bijles economie in Arnhem en omgeving. Wij ondersteunen je graag daar waar nodig en helpen je zelfverzekerd je economie les binnenlopen. Wat je vraagstuk ook is, samen overwinnen we elke uitdaging.
Bij Scriptium gaan we voor een persoonlijke aanpak, daarom zijn al onze bijlessen geheel op maat. We kijken samen met jou hoe we de bijles het beste kunnen vormgeven. We gaan te werk op een manier die bij jou past, om dat te doen kijken we naar jouw unieke leerstijl. We houden rekening met je niveau, school en curriculum en jouw wensen, benodigdheden en behoeften staan voorop. Zo geven we vorm aan jouw unieke bijles die precies bij jou past. Daarnaast kunnen we focussen op een specifiek vraagstuk, aan de basis werken of diep ingaan op een bepaald onderwerp of op een bepaalde vaardigheid. Er is altijd wel een bijlesdocent die bij je past, die je zelf mag kiezen. Dat is volledig aan jou. Onze bijles economie in Arnhem gaat altijd op jouw manier.

Persoonlijk en professioneel

Onze bijles economie is naast persoonlijk ook zeer professioneel. Al onze bijlesdocenten zijn didactisch onderlegd, ervaren, werkzaam in hun vakgebied en echte professionals. Om dit te garanderen worden al onze bijlesdocenten eerst getest en gescreend voor ze bij ons aan het werk mogen. Verder zijn wij erg flexibel. Zo kan onze bijles economie in Arnhem en omgeving op locatie gegeven worden maar ook online via Skype. Ook wanneer en hoe vaak de bijles plaatsvindt is helemaal aan jou. Als het op betaling aankomt zijn wij heel helder, je krijgt van ons vooraf een prijsindicatie en betaalt altijd achteraf. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan. Heb je vragen, wil je meer informatie inwinnen of wil je gelijk een bijlestraject starten? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Binnen 2 uur ontvang je van ons een reactie.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting bij bijles economie Arnhem

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.