Als je zenuwachtig wordt van begrippen als conjunctuurklok of marginaaltarief ben je zeker niet de enige. Gelukkig helpen wij van Scriptium je graag om van die zenuwen af te komen en het vak eigen te maken met onze bijles economie in Amsterdam en omgeving. Economie is voor veel scholieren een hele uitdaging en dat is niet gek. Om te slagen voor economie moet je namelijk niet alleen goed berekeningen kunnen maken, maar ook kunnen analyseren, verbanden kunnen leggen en goed kunnen lezen. Het kan goed zo zijn dat je moeite hebt met het wiskundige gedeelte van economie maar goed bent in de analytische vragen, moeite hebt met het lezen en begrijpen van de vragen maar een kei bent in berekeningen maken, of eigenlijk alles wel lastig vindt. Waar je ook moeite mee hebt, Scriptium staat voor je klaar om je bijles te geven over jouw persoonlijke vraagstuk.
Omdat het vak economie veel verschillende kanten heeft kan het goed zo zijn dat je een specifieke hulpvraag hebt. Bij Scriptium focussen we op jouw persoonlijke vraagstuk en behandelen we alleen de onderwerpen die jij lastig vindt. Niet alleen de inhoud van de bijles is op maat, maar ook de manier waarop we te werk gaan verschilt per scholier. We houden daarbij rekening met jouw persoonlijke leerstijl, zo kunnen we zo effectief en efficiënt mogelijk te werk gaan. Daarnaast staan jouw behoeften, wensen en benodigdheden altijd voorop en houden we rekening met je niveau, school en curriculum. Zo zorgen we dat de bijles perfect bij jou past. Naast persoonlijk is onze bijles ook zeer professioneel. Al onze bijlesdocenten zijn expert in hun vakgebied, ervaren, didactisch en zeer kundig. Om dit te garanderen worden onze bijlesdocenten eerst gescreend en getest voor ze bij ons bijles economie in Amsterdam mogen geven.

Economie op jouw manier

Onze bijles economie in Amsterdam geven we op jouw manier. Dit houdt in dat jij de keuzes maakt, natuurlijk helpen we je daar graag bij en ondersteunen we je waar nodig. Als je graag wekelijks bijles zou willen, het gehele jaar door, om samen je huiswerk te maken is dat geen probleem. Heb je liever intensieve bijles om je voor te bereiden op je eindexamen voor een korte periode? Ook dat is zeker mogelijk. Of heb je het liefst een paar keer in de week bijles om te focussen op een specifiek onderwerp? Dan doen we het op die manier. Wat je wensen ook zijn, we vinden graag samen jou de juiste oplossing. De bijlessen kunnen op locatie in Amsterdam en omgeving gegeven worden maar ook online via Skype. Heb je een vraag, zou je graag wat meer informatie willen of wil je direct een van onze kundige bijlesdocenten aanvragen? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereistGroepskorting bij bijles economie Amsterdam

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.