Staat het woord beleggingscyclus niet in jouw woordenboek? Dan ben je zeker niet de enige. Scriptium helpt je graag om de economische begrippen eigen te maken en te slagen voor economie met bijles economie in Almere en omgeving. Voor menig scholier is economie een struikelvak, dat vinden wij bij Scriptium niet gek. Voor het vak economie moet je namelijk over veel verschillende vaardigheden beschikken. Naast het leren en begrijpen van begrippen moet je ook kunnen toepassen, analyseren en berekeningen maken. Ook het goed lezen en ontleden van economische opgaven is erg belangrijk en voor veel scholieren een hele uitdaging. Omdat het vak zo veel omvattend is kan het goed zo zijn dat je moeite hebt met een specifiek onderdeel. Wat dat onderdeel ook is, Scriptium staat voor je klaar om je te helpen.
Bij Scriptium vinden we professionaliteit erg belangrijk. Daarom zijn al onze bijlesdocenten echte experts. Stuk voor stuk zijn ze didactisch onderlegd, werkzaam in hun vakgebied en zeer ervaren. Al onze bijlesdocenten worden eerst gescreend en getest voor ze bij ons aan de slag mogen, zo verzekeren wij je kundige bijles van een professional. Naast dat wij kiezen voor een professionele aanpak, kiezen wij ook voor een persoonlijke aanpak. Daarom zijn al onze bijlessen compleet op maat. We richten je bijles in op basis van jouw wensen, benodigdheden en behoeften. Daarnaast kijken we naar je niveau, school en curriculum en staat jouw persoonlijke leerwijze altijd voorop. Zo kunnen we zo effectief en efficiënt mogelijk te werk gaan. Persoonlijke en professionele bijles economie in Almere en omgeving vind je bij Scriptium.

Economie voor jou

Bij Scriptium bewijzen we dat bijles van goede kwaliteit ook voor een goede prijs te verkrijgen is. Wij hanteren namelijk zeer scherpe tarieven. Als het op betaling aankomt zijn wij heel helder, je betaalt bij ons achteraf en krijgt vooraf een offerte ter prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en betaal je niet voor bijlessen die je niet gehad hebt. Daarnaast doen wij niet aan uur pakketten of aan een starttarief, bij Scriptium zit je nergens aan vast. Ook kun je de bijles op elk gewenst moment beëindigen en kun je eerst informeren en kennis maken met je bijlesdocent voor we een bijlestraject starten. De koppeling tussen jou en je bijlesdocent is ook op maat, we koppelen je aan de bijlesdocent die het beste aansluit op jouw wensen en vraagstuk. Mocht je nog vragen hebben over onze bijles economie in Almere, meer informatie willen of direct een bijlesdocent willen aanvragen, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist



Groepskorting bij bijles economie Almere

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.