De beste bijles voor Duits

Niet aan iedereen is een talenknobbel toebedeeld. Dat begrijpen wij bij Scriptium als geen ander. Om die reden bieden we bijles in de talen die je in het vakkenpakket op school hebt. Duits is zo’n vak. Je zult niet de eerste zijn die struikelt over de naamvallen of die worstelt met de uitspraak van de sj-klank.

Of het nu gaat om het voorbereiden van een mondeling, toets of examen: onze docenten staan je graag bij om de Duitse taal te leren beheersen. Zij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je hogere cijfers krijgt. Daarbij staan ze 7 dagen per week tot je beschikking.  

Wie helpt jou met Duits?

“Op het moment dat je Duits begint te begrijpen, zie je dat het een prachtige taal is.”
“Als taalfanaat heb ik mijn leven gewijd aan reizen en het leren van talen. Ik draag mijn kennis graag op je over.”
“Door mijn enorme talenknobbel kan ik bijles geven in elk taalvak dat onderdeel is van regulier voortgezet onderwijs."
“Ik ben tweetalig opgevoed en heb het later op me genomen om vloeiend te worden in in ieder geval drie talen.”

Persoonlijke bijles

Besluit je bijles Duits bij ons af te nemen, dan kun je erop vertrouwen dat Scriptium een passende docent aan je koppelt. Al onze docenten voldoen aan strenge criteria en ondergaan een uitgebreide screening. We willen dat je alle energie steekt in de lessen om het vak Duits met een mooi cijfer af te sluiten. Daarom vinden we het belangrijk dat het niveau van de bijles hoog is.

Je hebt bij ons daarbij niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Je betaalt alleen voor de uren les die je werkelijk gehad hebt. Zo kom je niet voor financiële tegenvallers te staan waar je geen rekening mee had gehouden.

bijles - afbeelding 1

Betrouwbare bijles Duits

De Duitse taal lijkt aardig op de Nederlandse taal. Toch maakt dit het niet makkelijker voor veel mensen. Ook al zijn er gelijkenissen, de nominatief, genitief, datief en accusatief zijn voor velen een probleem. Bij Scriptium bieden we bijles Duits om deze obstakels weg te nemen. Onze docenten staan klaar om je te helpen met ieder vraagstuk. Zij zijn didactisch onderlegd en experts in hun vakgebied. De lessen worden daarbij afgestemd op de leerstof en boeken die je ook op school hanteert. Jouw persoonlijke leerwijze staat voorop. Zo leer je snel en effectief, en kunnen we je optimaal voorbereiden op een lastig examen of tentamen. Als je een traject voor bijles aanvraagt, koppelen we je al binnen 48 uur aan een van onze docenten.

Onze docenten

Seniordocent

Wat vinden anderen van Scriptium?

De bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar als je hulp nodig hebt met Duits. Zowel voor extra oefening voor je eindexamen Duits als voor hulp bij Duits op de universiteit ben je bij Scriptium aan het juiste adres. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Bijles Duits - middelbaar onderwijs

Vind je Duits een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft bijles Duits op ieder denkbaar niveau. We stemmen de lessen af op jouw schoolniveau. Daardoor is het mogelijk om in enkele lessen de beheersing van Duits aanzienlijk te verhogen.

Stel: je houdt van kaiserbroodjes, maar weet nog steeds niet wanneer je zwischen of hinter moet gebruiken. Geen paniek. Scriptium biedt bijles Duits havo voor iedereen die hulp kan gebruiken. Je zult namelijk niet de eerste zijn die struikelt over de naamvallen of die worstelt met de uitspraak van de sj-klank. Of het nu gaat om het voorbereiden van een presentatie, examen of schrijfopdracht: onze docenten staan je graag bij om de Duitse taal te überkommen. Ze zullen er alles aan doen om je met een gerust hart het examen te laten afleggen.

Zit je op het vwo en ben je op zoek naar een docent om je Duits te verbeteren? Scriptium heeft altijd de geschikte docent beschikbaar. Dat betekent dat je een docent Duits toegewezen krijgt die op vwo-niveau lesgeeft. Of het nu gaat om het voorbereiden van een presentatie, examen of schrijfopdracht: wij staan 7 dagen per week paraat.

Een lastig onderdeel van de Duitse taal betreft de naamvallen. Veel leerlingen hebben hier moeite mee. Hoe goed een Nederlander ook is in Duits, de naamvallen blijven vaak een struikelblok. Volg jij het vak Duits en heb je hier ook veel moeite mee? Neem dan bijles Duits van Scriptium. Onze ervaren en vakbekwame docenten staan klaar om je uit te leggen wanneer je welke naamval gebruikt. Of je nu Duits op de middelbare school volgt of als onderdeel van je studie krijgt, we zorgen ervoor dat je dit lastige onderdeel van de Duitse taal geheel onder de knie krijgt.

Tarieven bijles Duits - middelbaar onderwijs

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Bijles Duits - hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 hbo- en wo-studenten met Duitse bijles. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je als student moeite mee hebt en die betrekking hebben op de studie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Heb je moeite met het hbo-vak Duits? Raak je in de war van grammatica zoals der, die en das? Of worstel je meer met lezen, schrijven of spreken? Dan is bijles Duits op hbo-niveau van Scriptium zeker iets voor jou. Duits is een lastig vak. Het is namelijk veel leren om de grammatica onder de knie te krijgen. Gelukkig kunnen onze vakbekwame docenten jou daarbij helpen. Al onze docenten worden vooraf gescreend en getest voor ze bij Scriptium aan de slag mogen. Je bent er dus van verzekerd dat de bijles van hoog niveau is en inhoudelijk aansluit bij je studie.

Zit je op de universiteit en heb je moeite met het vak Duits? Dan is de bijles Duits wo zeker wat voor jou. Duits is een lastig vak, zeker als het gaat om de grammatica zoals de naamvallen of de zelfstandige naamwoorden. Maar ook als je moeite hebt met het onderdeel schrijven, lezen of spreken kun je bijles bij Scriptium afnemen. We hebben namelijk kundige bijlesdocenten die diepgaande kennis hebben van alle onderdelen van het Duitse vak. Onze bijlessen Duits wo zijn altijd persoonlijk en worden volledig afgestemd op jouw benodigdheden. Zo garanderen we dat de bijlessen altijd aansluiten bij jouw studie en niveau.

Tarieven bijles hoger onderwijs

Groepskorting voor bijles Duits

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102170"]