Bijles differentiaalvergelijkingen

Differentiaalvergelijkingen zijn een moeilijk onderdeel voor zelfs de meest doorgewinterde wiskundigen. Het is een onderdeel van wiskunde D op vwo-niveau en een essentieel onderdeel van technische studies als technische natuurkunde en technische bestuurskunde. Lukt het je niet om de klus in je eentje te klaren? Schakel dan bijles differentiaalvergelijkingen van Scriptium in. Huur nu jouw persoonlijke bijlesdocent in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt voor je toets of tentamen. Deze bijlessen kunnen plaatsvinden op de manier die jij het liefst wil. We kunnen op locatie bij jou thuis bijles komen geven, of we gebruiken digitale middelen voor online les. Ook is deze bijles uitstekend te combineren met bijlessen voor andere wiskundige onderwerpen zoals algebra en kansberekening.

Persoonlijke bijles

Voor een gekwalificeerde docent die bijles differentiaalvergelijkingen kan geven en die je online of op locatie kan bijstaan om het onderdeel differentiaalvergelijkingen, en alle andere onderdelen van wiskunde D, onder de knie te krijgen, kun je contact opnemen met Scriptium. Wij vinden voor jou de bijlesdocent die aansluit op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent aan te vragen. Je kunt ook eerst contact opnemen met een medewerker van Scriptium om zo persoonlijk advies in te winnen  ver welke vorm van bijles en welk type bijlesdocent (seniordocent of juniordocent) het beste aan zou sluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften, en eventuele leerproblematiek.

bijles wiskunde differentiaalvergelijkingen - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles differentiaalvergelijkingen

Bijles differentiaalvergelijkingen kan vele vormen aannemen. Wellicht heb je behoefte aan intensieve bijlessen in een korte periode om te zorgen dat je weer helemaal bij bent met de stof of een moeilijk examen kan halen. Misschien heb je liever een uurtje bijles in de week van elke keer dezelfde docent? Bij Scriptium bieden we bijles differentiaalvergelijkingen van seniordocenten of juniordocenten. Juniordocenten zijn aan het afstuderen en hebben een passie en talent voor wiskunde. Zij kunnen uitstekend snelle en effectieve bijlessen geven ter voorbereiding op een examen of toets. Dit kan in de avonduren of in het weekend, en ook via online middelen. Seniordocenten zijn al langer afgestudeerd en zijn geschikter voor structurele bijles met als hoofddoel de lessen op school bij te kunnen benen. Het is een goede aanvulling op de wiskunde D die op de havo of het vwo wordt gegeven en zorgt voor structureel meer kennis en zekerheid als het gaat om wiskundige toetsen en examens.

bijles wiskunde differentiaalvergelijkingen - afbeelding 2

Groepskorting bijles differentiaalvergelijkingen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde differentiaalvergelijkingen

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist