Bijles voor biologie

Worstel je met het vak biologie? Kun je extra hulp gebruiken bij het bestuderen van de erfelijkheidsleer, de celtheorie of fotosynthese? Worstel je met plantenfysiologie, diermorfologie of ecologie? Scriptium beschikt over docenten biologie met de juiste vakinhoudelijke kennis, die jou de gewenste hulp op maat kunnen geven. Bijles biologie van Scriptium leidt in 92% van de gevallen tot een verbetering van de schoolresultaten en daarmee ook tot tevreden ouders. We hebben bijlesdocenten biologie voor elk niveau: havo en vwo, maar ook mbo, hbo en wo. Of het nu bijles online is of op locatie, Scriptium sluit aan bij de wensen die je bij ons neerlegt. Ons hoofddoel is zorgen dat je bijles biologie ontvangt die naadloos aansluit op jouw persoonlijke leerstijl, wensen en behoeften.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium hebben we al jaren ervaring in het onderwijsveld en het geven van bijles biologie. Onze docenten biologie zijn afgestudeerd en beschikken over een ruime deskundigheid. We hebben aandacht voor je persoonlijke behoeften en geven indien gewenst les op basis van de boeken van jouw school. Wil je liever een andere bijlesdocent biologie? Geen probleem, wij zorgen snel voor een vervanger! Lees hieronder ook over onze groepskortingen en andere voordelen van bijles van Scriptium. Bijles biologie is overigens ook prima te combineren met bijlessen voor ander exacte vakken zoals natuurkunde, wiskunde, scheikunde en algemene natuurwetenschappen. Natuurlijk biedt Scriptium ook bijlessen in de sociale vakken zoals maatschappijleer en geschiedenis.

bijles biologie - afbeelding 1

Betrouwbare bijles biologie

De bijles van Scriptium is gericht op het vak biologie op de middelbare school. Op het vmbo, havo en vwo wordt biologie aangeboden als keuzevak of verplicht vak. Biologie op vmbo-niveau richt zich voornamelijk op thema’s zoals voortplanting, milieu, voeding en cellen. Op havoniveau is biologie een vast onderdeel of een keuzeonderdeel van profielen als Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid. In de bovenbouw worden op havoniveau thema’s als ecologie, biologisch transport en evolutie behandeld. Op vwo-niveau zien we thema’s als erfelijkheid, stofwisseling en DNA. Elk examenjaar behandelt andere onderwerpen als kernthema’s voor examens. De bijles van Scriptium richt zich elk jaar specifiek op de examenonderwerpen die voor dat schooljaar door het College voor Toetsen en Examens zijn gekozen. Het centrale examen van 2020 behandelde bijvoorbeeld voortplanting en evolutie als verdiepende onderwerpen. Bezoek voor een overzicht van de examenonderwerpen van jouw schooljaar de website van de rijksoverheid.

Juniordocent

Seniordocent

Bijles biologie - middelbaar onderwijs

Vind je biologie een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen wij je zeker helpen. Scriptium geeft biologie bijles op alle bekende niveaus. Wij stemmen de juiste begeleiding af op de leerlingen en daardoor is het mogelijk om in slechts enkele bijlessen het niveau biologie aanzienlijk te verhogen.

Zit je op het vmbo en worstel je met biologie? Scriptium kan je helpen! Wij bieden bijles biologie vmbo voor scholieren van de eerste tot en met de vierde klas van alle vmbo-niveaus. We kunnen je helpen bij het leren voor een proefwerk of je examen, maar ook bij het maken van een werkstuk door de lesstof gericht toe te passen. Of je nu vastloopt bij het menselijk lichaam of het groeien van de natuur, wij hebben altijd een passende bijlesdocent biologie klaar staan. 

Zit je op de havo en worstel je met het vak biologie? Kun je extra hulp gebruiken bij het bestuderen van de erfelijkheidsleer, de ecologie of fotosynthese? Scriptium beschikt over docenten biologie met de juiste vakinhoudelijke kennis, die jou de gewenste hulp op maat kunnen geven. Bij 92% van de leerlingen die bijles biologie havo van Scriptium volgen treedt verbetering van de resultaten op en leidt daarmee ook tot tevreden ouders.

Doe jij vwo op de middelbare school? Heb je moeite met erfelijkheid, stofwisseling of evolutie en daardoor met het halen van goede cijfers voor biologie? Scriptium kan je helpen! Wij bieden bijles voor alle scholieren van alle leerjaren van het vwo. Wij kunnen je helpen met het leren voor een moeilijk proefwerk, met het voorbereiden op je examen en we bieden ook structurele bijles om je langer te begeleiden met biologie. Voor ieder wat wils dus! Scriptium beschikt over docenten biologie met veel ervaring in het geven van bijles. Bijles biologie vwo wordt op maat vorm gegeven, we kijken samen met jou waar je tegen aan loopt, wat je wensen zijn en wat het beste bij je past.

Tarieven bijles biologie - middelbaar onderwijs

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Bijles biologie - hoger onderwijs

Daarnaast helpt Scriptium veel hbo en wo studenten met biologiebijles. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar de student moeite mee heeft en betrekking hebben op de studie. Bovendien kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Studeer jij aan het hoger onderwijs? Is biologie een onderdeel van je opleiding en heb je moeite met de stof? Scriptium kan je helpen! Wij bieden bijles biologie hbo voor alle studenten aan het hoger onderwijs die extra ondersteuning willen bij biologie. Wij kunnen je helpen met het leren voor een tentamen, inhoudelijke hulp bieden bij het schrijven van je scriptie en we kunnen je ook langere tijd helpen met het verbeteren van je kennis en vaardigheden van biologie. Voor ieder wat wils dus! Scriptium beschikt over docenten biologie met veel ervaring in het hoger onderwijs. 

Studeer jij aan de universiteit? Kan je wel wat hulp gebruiken bij biologie? Scriptium kan je helpen! Wij bieden bijles biologie wo aan voor alle studenten aan de universiteit. Ongeacht welke opleiding je volgt, wij kunnen je helpen. Met alle vragen over hulp bij biologie kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld hulp bij het leren voor een tentamen of inhoudelijke ondersteuning van een bijlesdocent biologie bij het schrijven van je scriptie

Tarieven bijles biologie - hoger onderwijs
    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
bijles biologie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles biologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102149"]