Bijles voor biologie

Worstel je met het vak biologie? Kun je extra hulp gebruiken bij het bestuderen van de erfelijkheidsleer, de celtheorie of fotosynthese? Worstel je met plantenfysiologie, diermorfologie of ecologie? Scriptium beschikt over docenten biologie met de juiste vakinhoudelijke kennis, die jou de gewenste hulp op maat kunnen geven. Bijles biologie van Scriptium leidt in 92% van de gevallen tot een verbetering van de schoolresultaten en daarmee ook tot tevreden ouders. We hebben bijlesdocenten biologie voor elk niveau: havo en vwo, maar ook mbo, hbo en wo. Of het nu bijles online is of op locatie, Scriptium sluit aan bij de wensen die je bij ons neerlegt. Ons hoofddoel is zorgen dat je bijles biologie ontvangt die naadloos aansluit op jouw persoonlijke leerstijl, wensen en behoeften.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium hebben we al jaren ervaring in het onderwijsveld en het geven van bijles biologie. Onze docenten biologie zijn afgestudeerd en beschikken over een ruime deskundigheid. We hebben aandacht voor je persoonlijke behoeften en geven indien gewenst les op basis van de boeken van jouw school. Wil je liever een andere bijlesdocent biologie? Geen probleem, wij zorgen snel voor een vervanger! Lees hieronder ook over onze groepskortingen en andere voordelen van bijles van Scriptium. Bijles biologie is overigens ook prima te combineren met bijlessen voor ander exacte vakken zoals natuurkunde, wiskunde, scheikunde en algemene natuurwetenschappen. Natuurlijk biedt Scriptium ook bijlessen in de sociale vakken zoals maatschappijleer en geschiedenis.
bijles biologie - afbeelding 1
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles biologie

De bijles van Scriptium is gericht op het vak biologie op de middelbare school. Op het vmbo, havo en vwo wordt biologie aangeboden als keuzevak of verplicht vak. Biologie op vmbo-niveau richt zich voornamelijk op thema’s zoals voortplanting, milieu, voeding en cellen. Op havoniveau is biologie een vast onderdeel of een keuzeonderdeel van profielen als Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid. In de bovenbouw worden op havoniveau thema’s als ecologie, biologisch transport en evolutie behandeld. Op vwo-niveau zien we thema’s als erfelijkheid, stofwisseling en DNA. Elk examenjaar behandelt andere onderwerpen als kernthema’s voor examens. De bijles van Scriptium richt zich elk jaar specifiek op de examenonderwerpen die voor dat schooljaar door het College voor Toetsen en Examens zijn gekozen. Het centrale examen van 2020 behandelde bijvoorbeeld voortplanting en evolutie als verdiepende onderwerpen. Bezoek voor een overzicht van de examenonderwerpen van jouw schooljaar de website van de rijksoverheid.

bijles biologie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles biologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist