De beste bijles biologie

Worstel je met het vak biologie? Kun je extra hulp gebruiken bij het bestuderen van de erfelijkheidsleer, de celtheorie of fotosynthese? Scriptium beschikt over docenten biologie met veel inhoudelijke kennis. Zij kunnen je altijd de gewenste hulp op maat geven. We hebben docenten biologie voor elk niveau: havo en vwo, maar ook hbo en wo.

Ons doel is te zorgen dat je bijles ontvangt die aansluit op je persoonlijke doelen en behoeften. De bijles leidt in 92% van de gevallen tot een verbetering van de cijfers en daarmee ook tot tevreden ouders. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met biologie?

“Door welke processen blijven cellen in leven, wat drijft biodiversiteit en waarom doen dieren -en mensen- wat zij doen? Biologie is belangrijk en fascinerend.”
“Kennis overdragen is mijn passie. Na vele jaren in het veld wil ik nu jou helpen met je opleiding. Mijn specialisme is biologie gerelateerd aan het medisch werkveld. ”
“Ik heb biologie gestudeerd in Leiden en ben daar ook gepromoveerd. Ik merkte dat ik er veel plezier in heb mijn kennis en enthousiasme voor biologie over te brengen op anderen.”
“Het leven is leren. Als je jezelf kan leren om je te interesseren kan leren leuk worden. Het is een manier van kijken naar de wereld. Ik help je graag bij je biologietentamen of -examen.”

Persoonlijke bijles

De docenten van Scriptium hebben veel ervaring in het onderwijs en het geven van bijles. Ze zijn academisch afgestudeerd en beschikken over vakinhoudelijke kennis. Daarbij hebben ze aandacht voor je persoonlijke doelen en geven ze les op basis van de theorie en boeken van je school. Zo leer je snel, vakgericht en effectief.

Onze bijles biologie is ook te combineren met bijles voor ander exacte vakken zoals natuurkunde, wiskunde en scheikunde. Wens je liever een andere docent biologie te krijgen? Geen probleem, wij zorgen snel voor een vervanger.

bijles - afbeelding 1

Bijles biologie op elk niveau

De bijles biologie van Scriptium wordt gegeven op ieder niveau. Op de havo en het vwo wordt biologie aangeboden als keuzevak of verplicht vak. Biologie op vmbo-niveau richt zich voornamelijk op thema’s als voortplanting, milieu, voeding en cellen. Op havoniveau is biologie een vast onderdeel of keuzeonderdeel van profielen als Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid.

In de bovenbouw worden op havoniveau thema’s als ecologie, biologisch transport en evolutie behandeld. Op vwo-niveau zien we thema’s als erfelijkheid, stofwisseling en DNA. Elk examenjaar behandelt andere onderwerpen en thema’s. De bijles van Scriptium richt zich op je specifieke hulpvraag en de onderwerpen waarvoor je hulp nodig hebt. Er is altijd een docent te vinden die aansluit op je thema.

Onze docenten

Seniordocent

Wat vinden anderen van Scriptium?

Scriptium helpt al bijna 10 jaar studenten en leerlingen met hun examens, toetsen en huiswerk biologie. Zij melden zich bij ons voor hulp bij bijvoorbeeld erfelijkheidsleer of celtheorie. Onze docenten biologie geven hulp op maat, op elk gewenst niveau. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews. 

Bijles biologie - middelbaar onderwijs

Vind je biologie een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft bijles biologie op alle bekende niveaus. We stemmen de juiste begeleiding af op iedere leerling. Daardoor is het mogelijk om in enkele lessen je niveau biologie aanzienlijk te verhogen.

Zit je op het vmbo en worstel je met biologie? Bij Scriptium bieden we bijles biologie op alle vmbo-niveaus. We kunnen je helpen bij het leren voor een proefwerk of examen, maar ook bij het maken van een werkstuk door de lesstof gericht toe te passen. Of je nu vastloopt bij het menselijk lichaam of het groeien van de natuur, we hebben altijd een docent klaarstaan.

Zit je op de havo en worstel je met het vak biologie? Kun je extra hulp gebruiken bij het bestuderen van de erfelijkheidsleer, de ecologie of fotosynthese? Scriptium beschikt over docenten biologie met vakinhoudelijke kennis. Zij kunnen je de gewenste hulp op maat geven. Bij 92% van de leerlingen die bijles biologie bij ons volgen vindt verbetering van de resultaten plaats.

Doe je vwo op de middelbare school? Heb je moeite met erfelijkheid, stofwisseling of evolutie, en met het halen van goede cijfers voor biologie? Wij bieden bijles aan scholieren van alle leerjaren van het vwo. We kunnen je helpen met het leren voor een moeilijk proefwerk of het voorbereiden van je examen. Onze bijles biologie vwo wordt op maat vormgegeven. We kijken samen met jou waar je tegen aan loopt, wat je wensen zijn en wat het best bij je past.

Tarieven bijles biologie - middelbaar onderwijs

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Bijles biologie - hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 hbo- en wo-studenten met bijles biologie. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je als student moeite mee hebt en die betrekking hebben op je studie. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Studeer je aan het hoger onderwijs? Is biologie een onderdeel van je opleiding en heb je moeite met de stof? Scriptium beschikt over docenten biologie met veel ervaring in het hoger onderwijs. We bieden bijles biologie hbo voor alle studenten die ondersteuning nodig hebben bij biologie. We kunnen je helpen met het leren voor een tentamen of inhoudelijke hulp bieden bij het schrijven van je scriptie.

Studeer je aan de universiteit? Kun je wel wat hulp gebruiken bij biologie? Scriptium biedt bijles biologie wo voor alle studenten aan de universiteit. Ongeacht welke opleiding je volgt, we kunnen je altijd helpen. Je kunt bij ons terecht met alle vragen over biologie. Bijvoorbeeld bij het leren voor een tentamen of inhoudelijke ondersteuning bij het schrijven van je scriptie.

Tarieven bijles biologie - hoger onderwijs

Groepskorting voor bijles biologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="102149"]