De beste bijles voor bedrijfskunde

Heb je moeite met bedrijfskunde? Haal je steeds een onvoldoende voor dit vak of deze studie? Bijles bedrijfskunde van Scriptium is bedoeld voor alle studenten die bedrijfskunde studeren en graag een steuntje in de rug willen.

Al onze docenten zijn expert in hun vakgebied en hebben veel kennis van het vak. De bijles kan op locatie gegeven worden of online via zoom of Teams. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met bedrijfskunde?

"Ik beschik over een Master in Business Administration met als specialisatie Leadership and Change management. Ik help studenten graag met het beter begrijpen van bedrijfskundige vakken."
"Afgelopen jaren werkte ik als marketing- en onderzoeksdocent op een hogeschool en dat deed ik met veel plezier. Mensen begeleiden bij hun professionele en persoonlijke groei doe ik namelijk graag!"
"Na mijn studie bedrijfskunde ben ik verder gegaan als masterstudent econometrie en uiteindelijk gespecialiseerd in de micro-economie. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als docent en tentamentrainer."
“Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfskundig veld, heb ik mijn passie gevonden in het onderwijs. Ik houd ervan leerproblemen te doorgronden en tot persoonlijke oplossingen te komen."

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium word je gekoppeld aan een docent die perfect aansluit op je specifieke behoeften en wensen. Persoonlijke bijles werkt namelijk beter dan bijles die gegeven wordt volgens algemene richtlijnen.

We vinden het belangrijk dat de les wordt afgestemd op je leerstijl en eventuele leerproblemen. Daarnaast gebruiken onze docenten de theorie en boeken die je ook op school hanteert. Zo leer je snel, effectief en vakgericht.

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles bedrijfskunde? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij marketing of een steuntje in de rug kunt gebruiken bij financiële vakken. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review economie

Vakbekwame docenten

Een studie bedrijfskunde bestaat uit meerdere disciplines. Zo is er het financiële gedeelte van de studie, maar ook het gedeelte over management, marketing en entrepreneurship. Al deze disciplines vergen een andere insteek als het gaat om leren en studeren. Dat maakt de studie bedrijfskunde tot een gevarieerde en veeleisende opleiding. Onze docenten kunnen uitstekend bijles bedrijfskunde geven voor elk vak. Zij worden bij Scriptium zorgvuldig gescreend en getest. Dat betekent dat ze beschikken over de nodige expertise, ervaring en didactische vaardigheden om je te kunnen helpen. Daarmee garanderen we bijles van hoog niveau. Met onze bijles zullen je resultaten snel verbeteren en kun je met een gerust hart een toets, opdracht of tentamen aangaan.

Tarieven bijles bedrijfskunde

Bijles bedrijfskunde bij Scriptium - hoe werkt het?

Nadat we je verzoek tot bijles bedrijfskunde ontvangen, matchen we je binnen 48 uur aan een geschikte docent. Daarna volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan het traject aanvangen. We sturen een offerte met een indicatie van de kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je zit bij Scriptium dus nergens aan vast en kunt de bijlessen op elk moment stopzetten.

Worstel niet langer alleen en zorg dat je zelfverzekerd een tentamen kunt afleggen. Studeren is al moeilijk genoeg. Voorkom studievertraging met onze bijles bedrijfskunde. Onze begeleiders staan ook klaar voor hulp bij je scriptie, bij statistiek of algemene tekstcorrectie.

Groepskorting voor bijles bedrijfskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bedrijfseconomie

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="311958"]