Bijles voor bedrijfskunde

Bijles bedrijfskunde is bedoeld voor alle studenten die bedrijfskunde studeren en graag een extra steuntje in de rug willen. Onze bijles bedrijfskunde kan op locatie gegeven worden, of juist via een onlinemiddel zoals Skype of Zoom. Het gaat er bij Scriptium om dat we elke bijlesleerling koppelen aan een bijlesdocent die naadloos aansluit op de behoeften en wensen van de leerling. Persoonlijke bijles werkt namelijk veel beter dan bijles die gegeven wordt volgens algemene richtlijnen en didactische strategieën. We vinden het belangrijk dat les wordt afgestemd op de persoonlijke leerstijl en eventuele leerproblemen die elke student met zich meebrengt. Daarom spreken we je graag telefonisch om in kaart te brengen waar je naar op zoek bent en hoe we jou met onze bijles bedrijfskunde het beste kunnen helpen.

Persoonlijke bijles

Een bedrijfskundige studie bestaat uit meerdere disciplines. Zo is er het financiële gedeelte van de studie, maar ook het gedeelte over management, marketing en entrepreneurship. Al die disciplines vergen een andere mentaliteit en insteek als het gaat om leren en studeren. Dat maakt de studie bedrijfskunde tot een gevarieerde en veeleisende studie. Onze bijlesdocenten zijn daarvan op de hoogte en zij kunnen uitstekend bijles bedrijfskunde geven voor elk vak. Al onze bijlesdocenten worden zorgvuldig gescreend en getest. Dat betekent dat je zeker weet dat jouw bijlesdocent beschikt over de nodige expertise, ervaring en didactische vaardigheden om jou te kunnen helpen. Met onze bijles zie je jouw resultaten snel verbeteren en kun je met een gerust hart elke toets, opdracht en tentamen aangaan. En dat voor de scherpste prijzen.

bijles bedrijfskunde - afbeelding 1

Betrouwbare bijles bedrijfskunde

Je kunt het contactformulier onderaan deze pagina invullen om contact met ons op te nemen. Ook kun je ons direct spreken door te bellen naar 06 484 787 21, of te mailen naar [email protected]. We reageren binnen 2 uur op je telefoontje, appje of mailtje. Vaak reageren we nog veel sneller. Onze medewerkers kunnen uitstekend advies op maat geven over welke vorm van bijles en welke bijlesdocent (juniordocent of seniordocent) het beste bij jou past. Ook zijn ze beschikbaar voor extra informatie of het aanvragen van een bijlestraject. Worstel niet langer alleen met leerproblemen en zorg dat je zelfverzekerd het klaslokaal in kan stappen. Studeren is al moeilijk zat. Voorkom zorgen en studievertraging met onze bijles bedrijfskunde en professionele hulp bij het leren en studeren. Onze studiebegeleiders staan ook klaar voor hulp bij de scriptie, bij statistiek of bij algemene tekstcorrectie. Informeer naar de mogelijkheden, laat je adviseren of lees verder op onze site.

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur
bijles bedrijfskunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles bedrijfskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bedrijfseconomie

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="311958"]