Click Fraud Protection

Bijles bedrijfseconomie – het nieuwe M&O 4.52/5 (23)

 

Bedrijfseconomie op de middelbare school

Het vak bedrijfseconomie (voorheen m&o) is voor de meeste leerlingen geen eitje en dus kan bijles nodig zijn. Bij Scriptium werken diverse docenten die jou kunnen helpen ter voorbereiding op bijvoorbeeld een toets, overhoring of examen.

 

Bijles van Scriptium

bijles bedrijfseconomie Persoonlijk & Professioneel

Offerte vooraf & betalen achteraf

Ervaren bijlesdocenten

Online of op locatie

bijles bedrijfseconomie

 

 

 

Bijles bedrijfseconomie: persoonlijk & voordelig

Niemand wil vast zitten aan standaard bijlespakketten of hoge tarieven. Besluit je bijles bedrijfseconomie bij ons af te nemen, dan neem je nooit meer uren af dan je wil. Jij hebt de regie en bepaalt in overleg met jouw bijlesdocent wat de beste strategie is om jouw persoonlijke doelen te halen. Daarnaast is er korting mogelijk als jij jouw bijlessen bedrijfseconomie deelt met vrienden of klasgenoten. Fijn toch?

 

 

 

Naast bedrijfseconomie andere bijles nodig?

Bovendien kunnen we je bij andere vakken helpen als dat nodig is!  Ook voor een taalcorrectie of bijvoorbeeld ondersteuning bij het trainen van academische vaardigheden om je klaar te stomen voor je (universitaire) vervolgstudie staat Scriptium voor je klaar.

 

 

Zó geregeld! 

Ben je overtuigd en besluit je een verzoek tot bijles bedrijfseconomie bij Scriptium in te dienen? Dan nemen wij binnen 4 uur na je aanvraag contact met je op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zoeken vervolgens een geschikte docent en regelen een kennismakingsgesprek waarin je kan bepalen of je toekomstige docent aansluit op jouw behoeften. Dit alles is geheel vrijblijvend, want wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de dienst die je bij ons afneemt. Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor het indienen van je aanvraag of neem een kijkje bij de Veelgestelde vragen.

 

Wil je nu graag contact opnemen met een medewerker van Scriptium die je meer informatie kan geven over bijles? Of wil je gewoon meteen een verzoek indienen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist
Scriptium.nl