Bijles voor bedrijfseconomie

Het vak bedrijfseconomie (voorheen m&o) is voor de meeste leerlingen geen eitje en dus kan bijles nodig zijn. Bij Scriptium werken diverse docenten die jou kunnen helpen ter voorbereiding op bijvoorbeeld een toets, overhoring of examen. Deze bijlesdocenten zijn allen zorgvuldig gescreend en getest. Zo zorgen we dat je altijd bijles krijgt van een docent die didactisch onderlegd is en natuurlijk actuele en diepgaande kennis heeft van bedrijfseconomie. We willen dat je elke vraag kunt stellen en dat alle stof op diverse manieren uitgelegd kan worden, dus we eisen veel van onze docenten. Bijles geven is niet simpelweg het  herhalen van stof. Het gaat om het presenteren en overdragen van informatie op een manier die precies aansluit op jouw unieke leerstijl. Kies dus bij Scriptium tussen bijles van een juniordocent of een seniordocent.

Persoonlijke bijles

Niemand wil vast zitten aan standaard bijlespakketten of hoge tarieven. Besluit je bijles bedrijfseconomie bij ons af te nemen, dan neem je nooit meer uren af dan je wil. Jij hebt de regie en bepaalt in overleg met jouw bijlesdocent wat de beste strategie is om jouw persoonlijke doelen te halen. Daarnaast is er korting mogelijk als jij jouw bijlessen bedrijfseconomie deelt met vrienden of klasgenoten. Fijn toch? Onze bijles bedrijfseconomie is dus per uur af te nemen. Of je nu een paar uurtjes spoedhulp nodig hebt, of liever het hele jaar door wekelijks een of twee uurtjes ontvangt, het is allemaal mogelijk. De lessen worden persoonlijk ingericht op professionele wijze, en de afhandeling van overige zaken verloopt eveneens persoonlijk. Zo kies je zelf wanneer de bijlessen plaatsvinden: in de avonduren, doordeweeks of gewoon in het weekend.

bijles bedrijfseconomie - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles bedrijfseconomie

Ben je overtuigd en besluit je een verzoek tot bijles bedrijfseconomie bij Scriptium in te dienen? Dan nemen wij binnen 4 uur na je aanvraag contact met je op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zoeken vervolgens een geschikte docent en regelen een kennismakingsgesprek waarin je kan bepalen of je toekomstige docent aansluit op jouw behoeften. Dit alles is geheel vrijblijvend, want wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de dienst die je bij ons afneemt. Het duurt maximaal 48 uur om een geschikte bijlesdocent voor je te vinden, maar veel vaker duurt het slechts enkele uren. Met je bijlesdocent bespreek je vervolgens het traject in detail en bepaal je, bijvoorbeeld, waar en hoe de bijles zal gaan plaatsvinden. Ben je niet tevreden met de match? Dan koppelen we je gewoon aan een andere docent. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een aanvraag in te dienen.
Als onderdeel van je vakkenpakket Economie & Maatschappij krijg je op de havo en op het vwo het vak Bedrijfseconomie. Voorheen heette dat vak M&O. Je kunt bij Scriptium terecht voor persoonlijke bijles bedrijfseconomie als je een vwo- of havoleerling bent die op zoek is naar extra ondersteuning.
De studie bedrijfseconomie heet tegenwoordig Finance & Control. Deze mix tussen accountancy en financiën kan op hbo- of op wo-niveau gevolgd worden. Huur voor extra ondersteuning een bijlesdocent voor bijles bedrijfseconomie in die we persoonlijk voor jou selecteren uit onze groep bijlesdocenten.
Heb je economie op de havo of het vwo en kom je er niet uit? Dan hebben we bijles economie voor je. Deze bijles wordt op alle niveaus gegeven en kan ingeschakeld worden voor alle economische onderwerpen die aan bod komen tijdens je schooljaren en als onderdeel van het centraal examen.
Voor bijles finance die gericht is op financiële en commerciële vakken als onderdeel van je hbo-studie of universitaire opleiding kun je de bijlesdocenten van Scriptium inschakelen. Ongeacht je studie of achtergrond kunnen de docenten je bijstaan met persoonlijke en vakgerichte bijles.
Volg je bedrijfskunde op hbo-niveau of als universitaire studie? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het halen van tentamens en het onder de knie krijgen van vakken? Dan is bijles bedrijfskunde iets voor jou.
bijles bedrijfseconomie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles bedrijfseconomie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bedrijfseconomie

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist