Bijles voor algebra

Algebra is een belangrijk en moeilijk onderdeel van de wiskunde. Schakel daarom bijles algebra in van Scriptium. Onze bijlesdocenten hebben zich gespecialiseerd in algebra en kunnen jouw helpen met elk mogelijk vraagstuk. Of je nu algebra hebt als onderdeel van je studie aan het hoger onderwijs, of te maken krijgt met algebra als onderdeel van wiskunde B, wij hebben een bijlesdocent voor je. Huur nu jouw persoonlijke expert in die je bijstaat en zorgt dat je een mooie voldoende haalt voor je toets of tentamen. Of misschien vind je het gewoon wel leuk om eens bijgespijkerd te worden! Het is allemaal mogelijk. Neem contact op met een medewerker van Scriptium om persoonlijk advies in te winnen over hoe onze bijlesdienst het best aansluit op jouw unieke wensen en behoeften.

Persoonlijke bijles

Scriptium heeft gekwalificeerde docenten die bijles algebra kunnen geven en die je online of op locatie kunnen helpen om het onderdeel algebra, en alle andere onderdelen van wiskunde, onder de knie te krijgen. Wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het toepassen van algebra in toetsen, tentamens en examens. Je hebt zelf de controle over het aantal bijlesuren: je hebt bij ons niet te maken met vaste uurpakketten. Bekijk onze prijzen hieronder voor bijles voor hoger onderwijs en lees ook over de voordelige groepskorting die gaat gelden als je de bijles volgt met vrienden. De prijzen voor bijles op vo-niveau zijn te vinden via deze pagina. Je betaalt bij Scriptium overigens altijd alleen maar voor de bijlesuren die je ook daadwerkelijk gehad hebt.

bijles wiskunde algebra - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles algebra

Bij Scriptium kies je tussen bijles van een seniordocent of bijles algebra van een juniordocent. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en heeft van wiskunde zijn of haar beroep gemaakt. Ze zijn doorgewinterd en hebben alle wiskundige vraagstukken die betrekking hebben op algebra al wel eens gezien. Ook beschikken ze inmiddels over doorgronde didactische vaardigheden en kunnen ze zelfs de grootste wiskundeleek helpen met de lesstof. Juniordocenten zijn pas net afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig, en hebben een passie en talent voor wiskunde. Zij vinden het leuk om medestudenten of scholieren te helpen met hun wiskundevakken en zijn flexibel in het waar en wanneer van de bijlessen. Juniordocenten zijn zeer geschikt voor bijlessen in de avonduren of in het weekend, en kunnen uitstekend omgaan met ingewikkelde wiskundige software en digitale communicatiemiddelen voor bijles online.

bijles wiskunde algebra - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles algebra

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - wiskunde algebra

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist