Bijles voor aardrijkskunde

Ben je op zoek naar een kundige bijlesdocent die jou alle kneepjes van het vak aardrijkskunde bij kan brengen? Dan is Scriptium er voor jou! Met jarenlange ervaring op het gebied van verschillende vormen van onderwijsondersteuning kunnen wij ervoor zorgen dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt. Betrouwbaarheid en professionaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Om die reden voeren wij een nauwkeurige screening uit voordat docenten bij ons in dienst komen. Op die manier doen wij ons best om er voor te zorgen dat jouw bijlessen inhoudelijk aansluiten op de lessen aardrijkskunde die je volgt en dat de ondersteuning die je ontvangt kwalitatief hoogwaardig is. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent aardrijkskunde aan te vragen.

Persoonlijke bijles 

Welke behoeften of vragen je ook hebt: niks is te gek voor de bijlessen aardrijkskunde die je bij Scriptium afneemt. Onze docenten zijn opgeleid om aan uiteenlopende verzoeken te voldoen. De lessen worden vormgegeven aan de hand van jouw benodigdheden. Wij van Scriptium snappen namelijk als geen ander dat scholen, leraren en leerlingen verschillen en dat daarmee tevens varieert welke invulling wenselijk is voor bijlessen aardrijkskunde. Al voor de scherpste prijzen per uur is het mogelijk om bijles aardrijkskunde bij Scriptium af te nemen. Je ontvangt bovendien korting als je je samen met vrienden aanmeldt. Online via Skype of telefoon of op locatie bij jou thuis aan de keukentafel of ergens bij een openbare werkplek, het is allemaal mogelijk bij Scriptium en met onze bijlesdocenten.

bijles aardrijkskunde - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles aardrijkskunde

Aardrijkskunde wordt op de middelbare school op vmbo-, havo- en vwo-niveau aangeboden. Onze bijles aardrijkskunde is dan ook geschikt voor alle drie de niveaus. Op vmbo-niveau heeft het vak aardrijkskunde als hoofddoel het versterken van de band tussen mens en natuur en een bijdrage leveren aan burgerschap. Deze hoofddoelen worden ook aangehouden voor aardrijkskunde op havo- en vwo-niveau. In de bovenbouw van het havo en vwo wordt aardrijkskunde toegespitst op domein D. Voor havo is dat ‘ontwikkelingsland’ en voor vwo ‘gebied’. Deze toespitsingen bereiden de leerlingen voor op een gericht en gedetailleerd eindexamenonderwerp. Deze onderwerpen verschillen per examenjaar. In het schooljaar van 2017-2018 werd voor havo het ontwikkelingsland Brazilië en voor vwo het gebied Zuid-Amerika gekozen. Onze bijles aardrijkskunde zal elk schooljaar rekening houden met de specifieke examenonderwerpen voor dat specifieke examenjaar. Deze onderwerpen zijn te vinden via de examenwebsite van het College voor Toetsen en Examens.
bijles aardrijkskunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles aardrijkskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles economie eindhoven

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]

    Submit your Rating