De beste bijles voor aardrijkskunde

Ben je op zoek naar een vakbekwame docent die je alle kneepjes van het vak aardrijkskunde bij kan brengen? Dan is Scriptium zeker iets voor jou. Sinds 2014 ondersteunen we leerlingen en studenten met verschillende vakken. Als het aankomt op het geven van bijles, kunnen we dus bogen op veel ervaring.

Of je nu een scholier of student bent, we hebben altijd een docent voor je beschikbaar. Onze docenten staan 7 dagen per week voor je klaar. 

Wie helpt jou met aardrijkskunde?

“Ik studeerde Opleidingskunde aan de UU en heb daarna gewerkt als trainer, coach en adviseur. Ik kan jou dus prima bijles geven!”
"Mijn brede en actuele vakkennis breng ik als bijlesdocent met veel enthousiasme over."
“Het leven is leren. Als je jezelf kan leren om je te interesseren kan leren leuk worden. Het is een manier van kijken naar de wereld.”
"Ik heb veel ervaring met het geven van bijles en vervangende lessen geografie op school."

Professionele docenten

Betrouwbaarheid en professionaliteit staan bij ons voorop. Om die reden voeren we een uitvoerige screening uit voordat docenten bij ons aan de slag gaan. Zij doen verschillende testen en dienen minimaal een 7,5 voor het vak aardrijkskunde te hebben gehaald. Op die manier zorgen we ervoor dat de bijles van hoge kwaliteit is. Daarnaast sluiten de lessen altijd inhoudelijk aan op de theorie van aardrijkskunde die je ook op school krijgt.

bijles - afbeelding 1

Persoonlijke bijles aardrijkskunde

De lessen worden gegeven op basis van je doelen en behoeften. Bij Scriptium snappen we namelijk goed dat scholen en leerlingen verschillen. De invulling van de bijles dient aan te sluiten op de eisen van je school, en is gericht op het halen van de toets. Daarbij is het wenselijk dat er een klik is met onze docent. Alleen zo leer je snel, vakgericht en effectief. Je kunt de bijles online via Teams of Zoom volgen, of op locatie op een openbare plek.

Wat vinden anderen van Scriptium?

Bij Scriptium bieden we bijles aardrijkskunde op elk niveau. Of je nu hulp nodig hebt voor je eindexamen vwo of voor een belangrijke toets op het vmbo, onze professionele bijlesdocenten staan voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Bijles aardrijkskunde voor alle niveaus

Onze bijles aardrijkskunde is geschikt voor alle niveaus. Op vmbo-niveau heeft het vak aardrijkskunde als doel het versterken van de band tussen mens en natuur en een bijdrage leveren aan burgerschap. Deze doelen worden ook aangehouden bij aardrijkskunde op havo- en vwo-niveau. In de bovenbouw van het havo en vwo wordt aardrijkskunde toegespitst op domein D. Voor havo is dat ‘ontwikkelingsland’ en voor vwo ‘gebied’. Deze toespitsingen bereiden de leerlingen voor op een gericht eindexamenonderwerp. De onderwerpen verschillen namelijk per examenjaar. Voor onze bijles aardrijkskunde houden we elk jaar rekening met de specifieke examenonderwerpen.

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Bijles aardrijkskunde - hoe werkt het?

Besluit je een verzoek tot bijles aardrijkskunde bij Scriptium in te dienen, dan nemen we binnen 1 uur contact met je op. We bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Vervolgens koppelen we je binnen 48 uur aan een geschikte docent. Er volgt dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kun je bepalen of de docent aansluit op je doelen en behoeften. Met de docent bespreek je het traject en bepaal je hoe de bijles zal plaatsvinden. Ben je niet tevreden met de match? Dan koppelen we je snel aan een andere docent.

Groepskorting voor bijles aardrijkskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles economie eindhoven

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="311938"]