Bijles voor aardrijkskunde

Ben je op zoek naar een kundige bijlesdocent die jou alle kneepjes van het vak aardrijkskunde bij kan brengen? Dan is Scriptium er voor jou. Al sinds 2014 ondersteunen wij leerlingen en studenten met verschillende schoolproblemen en vakken. Als het aankomt op het geven van bijlessen, kunnen we dus bogen op onze jarenlange ervaring. Daarbij staan betrouwbaarheid en professionaliteit bij ons voorop. Om die reden voeren wij een nauwkeurige screening uit voordat docenten bij ons komen werken. Zij ondergaan verschillende testen en dienen minimaal een 7,5 voor een vak te hebben gehaald. Op die manier zorgen wij ervoor dat de bijlessen van hoge kwaliteit zijn, en dat ze ook inhoudelijk aansluiten op de lessen aardrijkskunde die je op school volgt. Heb je interesse? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Persoonlijke bijles 

Welke behoeften of vragen je ook hebt: Scriptium zorgt ervoor dat je precies de juiste bijles aardrijkskunde krijgt. Onze docenten zijn opgeleid om aan uiteenlopende verzoeken te voldoen. De lessen worden vormgegeven aan de hand van de informatie die je ons doorgeeft. Wij van Scriptium snappen namelijk goed dat scholen, leraren en leerlingen verschillen. De invulling van jouw bijles dient aan te sluiten op de eisen van de school, en is gericht op het halen van de toets. Daarbij is het wenselijk dat er een klik is met onze docent. Voor de scherpste prijzen per uur kun je bijles aardrijkskunde bij Scriptium afnemen. Je ontvangt bovendien minimaal 20% korting als je je samen met vrienden aanmeldt. Het kan online via Teams of Zoom, of op locatie bij jou thuis aan de keukentafel, of ergens bij een openbare werkplek.

bijles aardrijkskunde - afbeelding 1

Betrouwbare bijles aardrijkskunde

Aardrijkskunde wordt op de middelbare school op vmbo-, havo- en vwo-niveau aangeboden. Onze bijles aardrijkskunde is dan ook geschikt voor alle drie de niveaus. Op vmbo-niveau heeft het vak aardrijkskunde als hoofddoel het versterken van de band tussen mens en natuur en een bijdrage leveren aan burgerschap. Deze hoofddoelen worden ook aangehouden voor aardrijkskunde op havo- en vwo-niveau. In de bovenbouw van het havo en vwo wordt aardrijkskunde toegespitst op domein D. Voor havo is dat ‘ontwikkelingsland’ en voor vwo ‘gebied’. Deze toespitsingen bereiden de leerlingen voor op een gericht eindexamenonderwerp. De onderwerpen verschillen per examenjaar. Voor onze bijles aardrijkskunde houden we elk schooljaar rekening met de specifieke examenonderwerpen van dat examenjaar. De onderwerpen zijn te vinden via de examenwebsite van het College voor Toetsen en Examens.

Wat kost onze bijles?

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

bijles aardrijkskunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles aardrijkskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles economie eindhoven

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.

De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="311938"]