De beste hulp aan huis bij je studie

 

Heb je problemen met een bepaald vak? Loopt je studie niet zoals je dat zelf wenst? Hoe handig zou het dan zijn als je een expert tot je beschikking hebt die helpt met stof waar je moeite mee hebt? Je hoeft geen aandacht te vragen van een docent, niet te wachten op je beurt of een afspraak te maken met een begeleider. Scriptium verzorgt bijles aan huis voor alle leerlingen en studenten die op zoek zijn naar hulp bij het studeren en leren. Onze bijles aan huis betekent dat een specialist met didactische vaardigheden jou op maat komt begeleiden, op de locatie van je keuze. De docenten van Scriptium staan daarbij 7 dagen per week voor je klaar.

Bijles aan huis

Studiehulp

Persoonlijke bijles

 

Onze bijles is altijd gericht op jouw specifieke hulpvraag. Scriptium beschikt over een grote groep specialisten met diverse achtergronden en expertises. We kunnen dus voor elke hulpvraag een geschikte docent inzetten. Daarnaast zitten onze docenten in heel Nederland. Er is dus altijd wel een docent voor jou beschikbaar. Voordat onze docenten bij ons aan de slag mogen, worden ze uitvoerig getest en gescreend. Dit betekent dat ze didactisch onderlegd zijn en op hoog niveau kennis hebben van het vak.

Tarieven bijles hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles aan huis voor scholieren en studenten

 

Scriptium biedt bijles aan huis voor zowel scholieren als studenten. Onze bijles aan studenten wordt altijd gegeven door een senior docent. Deze is academisch afgestudeerd en heeft zijn werk gemaakt van lesgeven. Senior docenten zijn experts die op hoog niveau les kunnen geven. Zij zijn het meest geschikt voor studenten en leerlingen die moeite hebben met leren en studeren. Ook kun je het beste bij een senior docent voor bijles terecht bij dyslexie of andere leerproblemen.

Voor middelbare scholieren geldt dat de bijles gegeven wordt door een student-docent. Student-docenten hebben een passie voor lesgeven. Ook staan ze nog dicht bij het leven van een leerling en student. Daardoor begrijpen ze goed waar de focus op moet liggen. Daarmee zorgen ze ervoor dat je makkelijker hoge cijfers haalt voor toetsen en opdrachten.

bijles hbo en bijles aan huis - afbeelding 1

Studiebegeleiding

 

Voor algemene hulpvragen bieden we studiebegeleiding aan. Het gaat dan voornamelijk om hulp bij het leren en studeren. Onder dat laatste verstaan we ondersteuning bij planning, structuur en motivatie. Soms is het niet per se nodig om inhoudelijke hulp te ontvangen. Je hebt dan meer baat bij iemand die je kan motiveren en die je helpt zo efficiënt mogelijk te studeren. Zeker in een drukke studieperiode is dit zeer welkom, of als het afstuderen niet lukt en je graag hulp wil bij de laatste studiefase.

Scriptiebegeleiding

 

Onderdeel van een studie in het hoger onderwijs is de scriptie. Voor hulp bij het schrijven van je scriptie of het opzetten van een onderzoek, bieden we scriptiebegeleiding. Een begeleider van Scriptium kan bijvoorbeeld enkele uren helpen bij het opstellen van het onderzoeksvoorstel. Zo maak je een goede start voor de rest van je scriptie. Je kunt ook aan het eind van het proces samen de laatste puntjes op de i zetten. Of de begeleider komt eens in de zoveel tijd aan huis om te evalueren hoe het proces verloopt. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Statistiekbegeleiding

 

Statistiek is een vast onderdeel van veel opleidingen. Met SPSS kunnen werken is een vereiste bij kwantitatief onderzoek. Daarnaast bieden veel opleidingen statistiek als introductievak. Afhankelijk van je kennis en vaardigheid kun je goed of slecht uit de voeten met statistiek. Een statistiekbegeleider van Scriptium kan helpen bij het leren van de stof voor het tentamen. Hij of zij kan dan formules en wiskundige theorie uitleggen. Ook kun je geholpen worden bij het verwerken van je resultaten in kwantitatief onderzoek.

Wil je graag weten wat we voor je kunnen betekenen als het gaat om bijles aan huis? Wens je ook een medewerker van Scriptium te spreken? Stuur ons dan een bericht met onderstaand contactformulier. Wij reageren altijd zo snel mogelijk.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="83207"]