Hulp bij de studie

 
Scriptium verzorgt bijles hbo en bijles aan huis voor alle leerlingen en studenten die op zoek zijn naar hulp bij het studeren, leren en plannen. Hoe handig is het als een expert bij jou thuis langskomt om precies te helpen met zaken waar jij moeite mee hebt? Je hoeft geen aandacht te vragen van een docent, niet te wachten op je beurt of een afspraak te maken met een begeleider. Bijles hbo en bijles aan huis van Scriptium betekent dat een specialist met didactische vaardigheden jouw op maat komt begeleiden op de locatie van jouw keuze.

Bijles van Scriptium:

 

5 redenen voor hoger onderwijs:

 

Voor middelbaar onderwijs

 
Bijles aan huis voor middelbare scholieren is persoonlijk, efficiënt en af te nemen tegen scherpe tarieven. Scriptium beschikt over een grote groep educatiespecialisten met diverse achtergronden, affiniteiten en expertises. We kunnen dus voor elke hulpvraag een geschikte bijlesgever inzetten. Daarnaast zijn deze bijlesgevers door heel Nederland en België gelokaliseerd, dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. We eisen van onze medewerkers dat ze didactisch onderlegd zijn en op hoog niveau kennis hebben van het lesonderwerp. Wil je graag bijles aan huis afnemen? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Voorbeeld van bijles aan huis

 
Een concrete invulling van onze bijles aan huis kan bijvoorbeeld hulp bij het vak wiskunde zijn. Stel je wil graag één keer per week een uur afspreken met een wiskundespecialist om samen de stof door te nemen of eventueel te leren voor proefwerken en schoolexamens. Als je moeite hebt met een vak als wiskunde, bereidt je jezelf het beste voor door consequent en diepgaand met de stof bezig te zijn. Daar is een bijlesgever wiskunde van Scriptium perfect voor. Deze bijlesgever komt bij jou aan huis of ontmoet je op een andere locatie van jouw keuze. Natuurlijk is het in onze moderne tijd ook mogelijk bijles te krijgen via een digitale weg. Skype is hier perfect voor bijvoorbeeld.
bijles hbo en bijles aan huis - afbeelding 1

Voor hoger onderwijs – bijles hbo

 
Bijles aan huis voor studenten kan verschillende vormen aannemen. Studeren bestaat uit meerdere onderdelen en voor elk onderdeel hebben we een aparte dienst opgesteld. In de basis geldt voor alle begeleidingsdiensten dat de begeleider affiniteit heeft met het onderwerp van je hulpvraag en dat hij of zij didactisch onderlegd is.

Studiebegeleiding

 
Voor algemene hulpvragen bij het studeren hebben we algemene studiebegeleiding, oftewel, bijles hbo. Het gaat dan voornamelijk om inhoudelijke bijles aan huis bij specifieke vakken of om hulp bij leren studeren. Onder dat laatste verstaan we hulp bij planning, structuur en prioriteitenstelling. Soms is het niet per se nodig om inhoudelijke hulp te ontvangen, maar heb je meer baat bij iemand die je komt motiveren en die je helpt zo efficiënt mogelijk te studeren. Zeker in een druk studieklimaat is dat zeer welkom. Voor bijles voor wo’ers hebben we bijles wo opgesteld.

Scriptiebegeleiding

 
Onderdeel van een studie in het hoger onderwijs is de scriptie. Voor hulp bij het schrijven van de scriptie, het opzetten van een scriptieonderzoek of het doen van onderzoek, hebben we scriptiebegeleiding beschikbaar gesteld. Een scriptiebegeleider kan dan bijvoorbeeld enkele uren kommen helpen bij het opstellen van het onderzoeksvoorstel. Zo maak je een goede start. Je kunt bijvoorbeeld ook een middag gaan zitten aan het eind van het proces om samen de laatste puntjes op de i te zetten. Of de begeleider komt één keer in de zoveel tijd langs om te evalueren waar het scriptieproces staat. Het is maar net waar je behoefte aan hebt! We verzorgen voor elke studierichting bijles, hbo of wo.

Statistiekbegeleiding

 
Statistiek is een vast onderdeel van veel opleidingen. Werken met SPSS is sowieso vereist tijdens het scriptieproces, maar veel opleidingen bieden statistiek tevens als introductievak. Afhankelijk van je studieonderwerp staat statistiek dichtbij of ver van je bed. Hoe dan ook, een statistiekbegeleider van Scriptium kan helpen bij het leren van de stof voor het tentamen, het werken met formules en wiskundige theorie of het verwerken van resultaten uit kwantitatief onderzoek.
Wil je graag weten wat we voor je kunnen betekenen als het gaat om bijles en/of begeleiding? Ben je nieuwsgierig naar de prijzen van bijles aan huis? Stuur ons dan een bericht met dit contactformulier. De velden gemarkeerd met * zijn vereist