Basis pakket

€61,95 per uur

begeleiding voor 1 of 2 uur

Medium pakket

€58,95 per uur

begeleiding 3 tot en met 8 uur

Premium pakket

€55,95 per uur

begeleiding meer dan 8 uur

Als je een aantal begeleidingsuren hebt ingekocht, ontvangt Scriptium automatisch een bevestiging. Je zult daarna een mailtje krijgen met een bevestiging van Scriptium. Het begeleidingstraject mag daarna gewoon beginnen.

Het is belangrijk dat we je eerst koppelen aan een geschikte begeleider van Scriptium. Bij sommige specialistische onderwerpen, spoedprojecten of projecten in vreemde talen kan het langer duren voordat we een geschikte begeleider gevonden hebben. Om te voorkomen dat je geld betaalt en vervolgens geen begeleiding kunt ontvangen, is het beter om te wachten tot je het telefonische kennismakingsgesprek met je begeleider gehad hebt.

Nee, dat is geen probleem. Je kunt altijd scriptiebegeleiding inschakelen zonder een uurpakket te kopen. Je kunt dan na het telefonisch kennismakingsgesprek met de begeleider een mail sturen Scriptium en vragen om een offerte en overeenkomst van opdracht op nacalculatie. Je betaalt dan aan het eind van de maand voor de uren begeleiding die je gehad hebt.

In principe mag dat zeker. Je kunt via deze pagina de profielen van onze begeleiders zien. Echter, we hebben een groot deel begeleiders die niet vermeld staan op de website. Om er zeker van te zijn dat je scriptiebegeleiding ontvangt van de juiste begeleider, kun je Scriptium het beste voor je laten kiezen. Ook is het natuurlijk niet altijd zeker of de begeleider die je hebt uitgekozen ook beschikbaar is. Het is daarom aan te bevelen om de koppeling vóór het aankopen van een pakket te laten uitvoeren door Scriptium.

Dat kan zeker. Tegenwoordig hebben steeds meer opleidingen geen scriptie, maar een andere vorm van afstuderen. Het kan dan gaan om een portfolio, moduleopdracht, stageverslag of essay. In alle gevallen is de scriptiebegeleiding van Scriptium geschikt.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="325152"]