Bijles van Scriptium - Excellente hulp voor studenten en leerlingen

Bijles als extra steun

Of je nu een middelbare scholier bent of een student in het hoger onderwijs, leren en studeren zijn je eerste prioriteiten. Het kan zo zijn dat je om de een of andere reden meer moeite hebt met bepaalde aspecten van het leren en studeren, of met een bepaald vak. Misschien ligt een vak je gewoon niet, kom je door persoonlijke omstandigheden niet aan het leren toe of heb je problemen met planning, concentratie en/of structuur. In al die gevallen is bijles van Scriptium een goed idee.

Bijlesdocenten hebben:

 
Bijles - afbeelding 1 - foto

Bijles van Scriptium:

 

Bijles voor scholieren middelbaar onderwijs

 
Ben je een scholier in het middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar bijles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leerlingen volgen een breed scala aan vakken en hebben soms extra hulp nodig. Dergelijke bijles wordt geboden door Scriptium. We geven bijles in alle denkbare vakken die gegeven worden op middelbare scholen. Onze bijlessen zijn er voor scholieren die havo doen, vwo doen of vmbo doen. Zie hieronder een overzicht van de populairste vakken.
Deze bijles Nederlands is geschikt voor structurele les als het gaat om het bijspijkeren van spreekvaardigheid, grammatica of schrijfvaardigheden. Ook hebben we intensievere bijlestrajecten voor leerlingen die hulp zoeken bij specifieke opdrachten, zoals het schrijven van een brief of het opstellen van een boekverslag. Bijles is er via online middelen of op locatie in, onder andere, Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Nijmegen.
Volg bijles Engels als je op zoek bent naar een bijlesdocent die helpt bij Engelse grammatica, het voorbereiden voor je examen of het verbeteren van uitspraak, spreekvaardigheid en leesvaardigheid. Bijles Engels is er voor alle niveaus en leerjaren, zo ook voor tweetalig onderwijs. Bijles Engels is er online of in, onder andere, Groningen, Assen, Haarlem, Zevenaar of Venlo.
Voor leerlingen die worstelen met de Franse taal op havo- of vwo-niveau hebben we bijles Frans. Leer samen met je bijlesdocent voor een vocabulairetoets, werk aan je uitspraak of bereid je voor op het lees- en luisterexamen voor Frans als vak. Volg bijles frans nu in alle grote steden, zoals Rotterdam, Utrecht, Middelburg, Den Helder of Hilversum.
Het vak Duits kan een flinke uitdaging zijn op de middelbare school. Voor alle havo- en vwo-leerlingen verzorgt Scriptium bijles Duits op locatie of via online middelen. We geven overal in Nederland bijles, zo ook in Eindhoven, Leeuwarden, Emmen, Lelystad, Vlissingen en Den Haag. Neem nu bijles voor hulp bij grammatica, naamvallen of de Duitse taal in het algemeen.

Geschiedenis kan een moeilijk vak zijn, vooral als er van je verwacht wordt dat je vele jaartallen en evenementen uit je hoofd leert. Heb je hulp nodig bij al die namen, gebeurtenissen en jaartallen? Vraag dan bijles geschiedenis van Scriptium aan.

Voor bijles aardrijkskunde kun je uitstekend bij Scriptium terecht. Onze bijlesdocenten staan klaar voor online bijles via Skype of Google Teams, of voor bijles op locatie in, onder andere, Purmerend, Sneek, Hengelo, Almere, Amersfoort en Tilburg.
Voor bijles biologie op alle niveaus kun je bij Scriptium terecht. We koppelen je binnen 48 uur aan een bijlesdocent die we persoonlijk voor je hebben uitgezocht. Stuur je verzoek tot bijles gerust in of vraag ons eerst om advies of meer informatie.
Natuurkunde is een belangrijk vak en wordt door vele middelbare scholieren gevolgd. Scriptium verzorgt bijles natuurkunde op alle niveaus en voor alle onderwerpen en leerjaren.  Vraag jouw persoonlijke docent aan en we koppelen je binnen 48 uur aan een expert.
Bijles scheikunde wordt bij Scriptium gegeven door gekwalificeerde bijlesdocenten die een scheikundige achtergrond hebben of momenteel werkzaam zijn in het scheikundig werkveld. Zij staan klaar voor alle middelbare scholieren die op basisniveau of op hoger niveau bijles scheikunde wilen ontvangen.

Bij Scriptium kun je bijles economie afnemen tegen een laag tarief. Onze gespecialiseerde docenten staan klaar voor middelbare scholieren en studenten in het hoger onderwijs die op zoek zijn naar extra hulp rondom economie of financiële onderwerpen.

Onze bijles wiskunde is er voor alle middelbare scholieren en voor alle verschillende wiskunde vakken. Ook voor bijles wiskunde A, bijles wiskunde B, bijles wiskunde C en bijles wiskunde D kun je uitstekend bij ons terecht. Heb je liever bijles die is toegespitst op één specifiek wiskundig onderwerp? Dan is er ook bijles differentiaalvergelijkingen, bijles algebra of bijles geometrie.

Rekenen: je begint ermee op de basisschool, dan raakt het wat overschaduwd door wiskunde, maar vervolgens kun je er weer mee te maken krijgen op de pabo of als onderdeel van je opleiding aan het hoger onderwijs. Scriptium helpt je graag om beter te leren rekenen. Onze bijlesdocenten maken samen met jou een plan om beter te leren rekenen. Heb je ook bijles rekenen nodig? Neem nu contact met ons op. 

Studeer jij aan de universiteit of hogeschool en heb je moeite met statistiek? Scriptium helpt je graag verder met bijles statistiek. Wij hebben bijlesdocenten die experts zijn op het gebied van statistiek en data-analyse.

De klassieke talen zijn excellente voorbereiding op universitaire studies zoals rechtsgeleerdheid of geneeskunde. Voor leerlingen die moeite hebben met Latijn is er bijles Latijn.

Ben je een middelbare scholier in de bovenbouw of onderbouw van het gymnasium en ben je op zoek naar een bijles klassieke talen? Bij Scriptium werken gekwalificeerde vakexperts die jou tips en trucs kunnen geven om grip te krijgen op het Grieks of Latijn. 

Wat kost bijles?

 
Onze prijzen zijn afhankelijk van het totaalaantal uren bijles dat nodig is. Bij Scriptium vind je scherpe prijzen en betaal je nooit te veel. Bovendien is er groepskorting mogelijk als je de bijles met één of meerdere vrienden volgt. Bekijk de onderstaande blokken voor ons actuele prijsoverzicht. Na het aanvragen van bijles krijg je een offerte. Er wordt pas na de bijles betaald aan het eind van de maand. Zo betaal je dus alleen maar voor bijles die je ook echt gehad hebt en weet je voorafgaand aan de bijles waar jij of je ouders financieel aan toe zijn.

Prijspakketten voor middelbaar onderwijs

 
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Groepskortingen

 

Voor studenten hoger onderwijs

 
Aanvullende lessen in het hoger onderwijs zijn in steeds grotere mate beschikbaar en een rijke aanvulling op regulier onderwijs. Daar neemt educatieve ondersteuning de vorm aan van studiebegeleiding. Uiteraard biedt Scriptium studiebegeleiding op maat aan elke student die hulp zoekt bij het leren en studeren. Huur bijvoorbeeld een expert in als je moeite hebt met het maken van een planning. Na een uurtje per twee weken gezeten te hebben met een specialist is je planning weer op orde, weet je waar je naartoe moet werken en zorg je dat alle aspecten van je studie evenveel en genoeg aandacht krijgen. Een dergelijke expert werkt tevens als stok achter de deur en voorkomt dat je uitstelgedrag vertoont.

Prijspakketten voor hoger onderwijs

  • 11 uur bijles of meer
  • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Studiehulp voor studenten:

 

Vakgerichte hulp

 
Onze hulp kan ook inhoudelijk iets betekenen als je student bent. Hulp bij een specifiek vak of een specifieke cursus kunnen uitstekend door Scriptium verzorgd worden. Afhankelijk van het onderwerp van het vak sturen we een begeleider met aansluitende affiniteit en expertise. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met statistiek, sturen we een statistiekbegeleider met kennis van SPSS. Samen met die begeleider kun je een efficiënte en effectieve voorbereiding voor een tentamen opstellen, kun je het werken met SPSS nogmaals grondig doornemen of ga je aan de slag met het leren werken met de formules en wiskundige theorie achter het programma. Ook voor rechtenstudenten hebben we bijles rechten.
Voor alle rechtenstudies is er bijles rechten van Scriptium. Deze bijles is geschikt voor hbo-studenten die op hbo-niveau rechten studeren, voor mbo-studenten die zich bezighouden met (sociaal-)juridische dienstverlening of voor wo-studenten die rechtsgeleerdheid studeren aan een Nederlandse of Vlaamse universiteit. Leer samen met een bijlesdocent voor een moeilijk tentamen of neem elke week nog eens een uurtje de lesstof door zodat alles beter blijft hangen en je de colleges bij kunt blijven houden. Onze bijles is er ook gericht op specifieke juridische vakken zoals strafrecht, fiscaal recht, belastingrecht en arbeidsrecht.
Studeer je psychologie op de universiteit of toegepaste psychologie op hbo-niveau? Of misschien is psychologie een onderdeel van jouw studie? Dan kun je bij Scriptium terecht voor uitstekende bijles psychologie. Ook voor bijles voor statistiek, werken met SPSS of STATA en data-analyse hebben we bijlesdocenten beschikbaar. Ben je al verder gevorderd met je psychologische studie? Dan kun je ook bij ons terecht voor specialistische hulp in de vorm van, onder andere, bijles neuropsychologie.
Statistiek is een vak dat onderdeel is van vele opleidingen op hbo- en op wo-niveau. Als je een kwantitatief onderzoek uitvoert, heb je statistiek en een statistisch programma nodig om je data op objectieve en betrouwbare wijze te verwerken tot resultaten waar je conclusies uit kan trekken. De meeste opleidingen bereiden hun studenten voor op het statistische gedeelte van hun scriptie door ze al in het eerste of tweede leerjaar kennis te laten maken met kwantitatief onderzoek en de wereld van SPSS, STATA of statistiek in het algemeen. Onze bijles statistiek is er voor al die studenten die graag extra hulp willen bij het halen van tentamens en het leren werken met software.
De universitaire studie pedagogische wetenschappen is uitdagend en complex. De vakken behelzen verschillende vakgebieden en academische onderzoeksvelden. Daarom kan er voor elke student wel een vak tussen zitten dat niet zo makkelijk te halen is. Speciaal voor hen verzorgt Scriptium bijles pedagogische wetenschappen op universitair niveau. Deze bijles wordt gegeven door bijlesdocenten die we speciaal voor jou uitkiezen.
Bijles bouwkunde is er voor alle studenten die bouwkunde studeren of hbo-niveau of werktuigbouwkunde op universitair niveau. We kunnen je helpen met technische of wiskundige vakken, en ondersteunen ook in het leren werken met AutoCad of Revit. Ook voor bijles technische natuurkunde en technische wiskunde kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
Bedrijfskunde is een brede studie, zowel op hbo- als op wo-niveau. Daarom biedt Scriptium bijles voor bedrijfskunde in het algemeen, maar ook voor de verschillende vertakkingen van bedrijfskunde, zoals: marketing, finance, accountancy, communicatie en de benodigde talen zoals Engels en Nederlands. Ook voor een basis aan rekenen kun je bij ons terecht. Onze bijlessen worden in het Nederlands of Engels gegeven en kunnen via online middelen of op locatie genoten worden.
De PABO of een lerarenopleiding kunnen uitdagende studies zijn. Er wordt van je verwacht dat je didactische en pedagogische vaardigheden opdoet, dat je beschikt over alle benodigde kennis die overgedragen wordt op leerlingen en dat je stageloopt, praktijkervaring verzamelt, en ondertussen nog een scriptie schrijft en onderzoek doet. Best een uitdaging, vinden wij. Daarom bestaat er bijles PABO voor alle PABO-studenten en bijles Lerarenopleiding voor alle hbo-studenten die en lerarenopleiding volgen. Ook voor het voorbereiden op de gevreesde rekentoets en taaltoets verzorgt Scriptium bijles.
Geneeskunde is een uitdagende en drukke studie. Gecombineerd met de co-schappen, hoge eisen die gesteld worden aan tentamens en opdrachten, en de praktische implicaties van het worden van een arts, medisch specialist of chirurg is het misschien wel de drukste en veeleisendste studie die er is. De bijlesdocenten die bijles geneeskunde geven snappen dat maar al te goed, en houden daar uitvoerig rekening mee bij het plannen en opzetten van de bijlessen. Scriptium verzorgt overigens ook bijles biomedische wetenschappen en bijles hbo-verpleegkunde voor studenten die zich tevens voorbereiden op een carrière in het medische veld.
Onze bijles HRM is gericht op alle studenten die Human Resource Management studeren op hbo-niveau of ermee in aanraking komen tijdens hun universitaire opleiding. Voor algemenere onderwerpen die betrekking hebben op management is er bijles management.
Marketing is een onderdeel van vrijwel alle financiële studies of opleidingen die zich richten op de commerciële wereld. Of je je nu bezig houdt met online marketing, sales, offline marketing, branding, customer behaviour of entrepreneurship, onze bijles marketing is geschikt voor alle toepassingen van marketing binnen hbo-opleidingen en universitaire opleidingen in Nederland en Vlaanderen.
Of je nu communicatie studeert op hbo-niveau of aan de universiteit, of misschien met communicatie in aanraking komt tijdens je studie bedrijfskunde of HRM, wij kunnen je helpen met onze bijles communicatie. Ontvang nu persoonlijke bijles van onze gekwalificeerde bijlesdocenten en zorg dat je elk moeilijk vak met een mooi cijfer kunt afsluiten.
Je scriptie is een moeilijk en lang proces waar je genoeg energie en tijd in moet steken. Bij Scriptium zijn we gespecialiseerd in het bieden van hulp en ondersteuning bij de scriptie in de vorm van scriptiebegeleiding, bijles voor de scriptie, statistiekbegeleiding, scriptiecorrectie en algemene scriptiehulp en advies voor studenten die dat nodig hebben. Bezoek ons forum om je snelle vraag te stellen of om te lezen wat de ervaringen zijn van andere studenten die bezig zijn met hun scriptie.

Hoger onderwijs – scriptiebegeleiding

 
Scriptium heeft zich tevens gespecialiseerd in het verzorgen van scriptiebegeleiding voor studenten die hulp zoeken bij het schrijven van de scriptie en het uitvoeren van scriptieonderzoek. Bijles neemt in een dergelijk geval dus de vorm van scriptiebegeleiding aan. Geef je scriptieproces een boost door vroegtijdig met een expert enkele uren af te spreken om samen het onderzoeksvoorstel op te stellen. Zo zorg je voor een excellente fundering voor de rest van je scriptie en onderzoek. Of misschien wil je juist aan het eind van het proces afspreken om de puntjes op de i te zetten en de gehele scriptie nogmaals na te lopen op taal en inhoud. Met de feedback die de begeleider dan ter plekke verstrekt, kun je jouw tekst optimaliseren. Uiteraard is het aan te bevelen een scriptiespecialist in te huren gedurende het gehele scriptieproces. Deze begeleider loopt dan stap voor stap mee met jouw scriptieonderzoek en kan bijspringen waar nodig. Een wekelijkse afspraak met de begeleider zorgt dat je makkelijker tussentijdse deadlines nakomt, dat je consequent werkt aan de scriptie en dat je bij vragen en problemen direct iemand klaar hebt staan met antwoorden hulp.

Het is heel eenvoudig om een persoonlijke bijlesdocent aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste docent, hebben we zoveel mogelijk relevante informatie nodig over wat je zoekt en over je bijlesvak. Als je het contactformulier onderaan deze pagina invult, stuur je ons automatisch alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail, en voordat je het weet ben je gekoppeld!

Meestal koppelen we studenten en leerlingen al binnen 3 uur aan een geschikte bijlesdocent. Het een en ander is daarbij ook afhankelijk van hoe specialistisch je bijlesvak is, hoe druk het is en de beschikbaarheid van onze docenten. In ieder geval duurt het koppelen nooit langer dan 48 uur.

Voor bijles via online middelen betaal je € 26,95 voor de eerste 5 uur, € 25,95 voor het zesde tot en met het tiende uur, en € 24,95 voor alle uren boven de elf. Voor bijles op locatie gelden dezelfde prijzen, echter, er geldt dan een toeslag van € 4,95 per uur.

Voor bijles via online middelen betaal je € 39,95 voor de eerste 5 uur, € 38,95 voor het zesde tot en met het tiende uur, en € 37,95 voor alle uren boven de elf. Voor bijles op locatie gelden dezelfde prijzen, echter, er geldt dan een toeslag van € 4,95 per uur.

Voor bijles krijg je aan het eind van elke maand waarin je bijlesuren gehad hebt een digitale factuur. Deze bestaat uit een betaallink die je eenvoudig via een digitale betaalmethode kunt betalen. Je  betaalt overigens echt alleen maar voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt, ongeacht het aantal uren dat vermeld is in je offerte.

Nee, zeker niet.  Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je een bijlesdocent kan aanvragen en daarna zelf mag bepalen wanneer en hoe vaak je hem of haar inschakelt. Je betaalt uiteindelijk toch enkel voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk gehad hebt.

In principe mag dat zeker. Je kunt via deze pagina de profielen van onze bijlesdocenten zien. Echter, we hebben een groot deel docenten die niet vermeld staan op de website. Om er zeker van te zijn dat je bijles ontvangt van de juiste docent, kun je Scriptium het beste voor je laten kiezen.
Dat kan zeker. Scriptium verzorgt ook scriptiebegeleiding voor studenten die beginnen aan hun scriptie, midden in het proces zijn, of bijna klaar zijn. Het kan dan ook gaan om een portfolio, moduleopdracht, stageverslag of essay. In alle gevallen is de scriptiebegeleiding van Scriptium geschikt.
Heb je snel bijles nodig en wil je Scriptium inschakelen voor hulp? Vul dan het onderstaande contactformulier in met je verzoek, vraag, op- of aanmerking. De velden gemarkeerd met * zijn vereist  Monique
  Biologie
  July
  Aardrijkskunde
  nienke scriptiebegeleider
  Nienke
  Rechtsgeleerdheid
  Rianne
  Nederlands
  Jorik
  Engels
  Denise bijlesdocent
  Denise
  Aardrijkskunde
  Bernardus
  Wiskunde
  Michelle
  Chinees
  remy bijlesdocent
  Remy
  Geschiedenis
  Iris scriptiebegeleider
  Iris
  Taalvakken
  Meijke scriptiecorrector
  Meijke
  Wiskunde
  Poonam bijlesdocent
  Poonam
  Geneeskunde
  Gerben bijlesdocent
  Gerben
  Natuurkunde
  Rixt bijelsdocent
  Rixt
  Bijlesdocenten

  Submit your Rating